DHV Oasis ProBiotic —9 ks

Unikátní kombinace dámské hygienické vložky (s křidélky) a probiotik Lactobacillus acidophilus. Probiotika spolehlivě chrání poševní sliznici při menstruaci, odstraňují kvasinkové infekce pochvy, obnovují rovnováhu vaginální mikroflóry, potlačují zápach.

Cena vč. DPH
63 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2624063 | Zbozi: 18120966

Popis produktu

Unikátní kombinace dámské hygienické vložky (s křidélky) a probiotik Lactobacillus acidophilus. Probiotika spolehlivě chrání poševní sliznici při menstruaci, odstraňují kvasinkové infekce pochvy, obnovují rovnováhu vaginální mikroflóry, potlačují zápach.

Účinné látky

Lactobacillus acidophilus

Užití

Oasic ProBiotic přináší: - spolehlivou ochranu poševní sliznice při menstruaci - komfortní aplikaci prospěšné mikroflóry - obnovu rovnováhy vaginální mikroflóry přirozenou cestou.
Vložky obsahují čistou probiotickou kulturu Lactobacillus acidophilus. Probiotika jsou přátelské bakterie, které udržují rovnováhu poševního prostředí. Probiotika jsou přirozenou a nezbytnou složkou vaginální sliznice.
Laktobacily nejenže tvoří významnou součást střevní mikroflóry, ale jsou taktéž nezbytnou složkou vaginální sliznice. Zásadním způsobem se ve vaginální sliznici podílejí na produkci antimikrobiálních látek a na vytváření kyselého pH. Je to zejména kyselé pH, které chrání tuto citlivou sliznici před infekcemi způsobenými jinými bakteriemi a kvasinkami. Pokud z jakéhokoliv důvodu (nejčastěji užívání antibiotik, nošení těsného oblečení, koupání v bazénech, ale i stres apod.) dojde k porušení této křehké poševní rovnováhy, a dochází ke vzniku zánětu. Jedním z účinných pomocníků, kteří jsou schopni cíleně dodat k postiženým sliznicím účinné posily ve formě zdravých laktobacilů, jsou právě dámské vložky Carine 4 Oasis ProBiotic.
Vložky Carine 4 Oasis ProBiotic jsou vhodné pro pravidelné užívání jak u zdravých žen, které chtějí preventivně dbát o svoji intimní hygienu tak u žen, které trpí jednorázovými nebo opakovanými vaginálními záněty bakteriálního nebo kvasinkového původu.

Dávkování

Hygienické vložky jsou určeny k jednorázovému použití.
Probiotické vložky Carine 4 Oasis ProBiotic jsou určené jak pro pravidelné použití u zdravých žen, které chtějí aktivně pečovat o svoji intimní hygienu, tak pro ženy, které trpí různými vaginálními infekcemi.

Prevence

Tyto vložky jsou vhodné pro pravidelné používání u všech zdravých žen, které chtějí aktivně pečovat o svoji intimní hygienu a dobře znají benefity, které probiotika tělu přinášejí. Neexistuje komfortnější a pohodlnější přístup, jak sliznici dodat spoustu přátelských bakterií, než použití hygienické vložky, která je s intimními partiemi v nejtěsnějším kontaktu. Kolonizace vaginální sliznice laktobacily je tak zcela přirozená.
Vložky Carine 4 Oasis ProBiotic omezují vznik zánětu u žen, které jsou zdravé, a tak slouží jako prevence. Období menstruace, nebo např. období stresu, či jiné zátěže obecně zvyšuje riziko vzniku zánětu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě www.fide.cz

Příbalový léták