Desam Wipes—100 ks

Zdravotnický prostředek

Alkoholové dezinfekční utěrky, 100 ks v balení. Dezinfekce malých ploch a povrchů z materiálů, které nejsou citlivé na působení alkoholů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594005393097 | Zbozi: 18125286

Popis produktu

Alkoholové dezinfekční utěrky, 100 ks v balení. Dezinfekce malých ploch a povrchů z materiálů, které nejsou citlivé na působení alkoholů.

Účinné látky

Etanol 2-propanol
Didecyldimethylamonium chlorid

Užití

Alkoholové ubrousky pro rychlé čištění a dezinfekci malých ploch a předmětů ve zdravotnických zařízeních, veřejných institucích a domácnostech.
Použití:
Vytáhněte ubrousek z plastikové dózy a stírejte dezinfikovaný povrch. Dbejte na úplné smočení povrchu. Nechejte zaschnout. Používejte pouze na suché povrchy. Silně znečištěné předměty a plochy nejprve mechanicky očistěte. Pro dezinfekci větších ploch použijte více ubrousků. Po použití dózu důkladně uzavřete.

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

Spektrum účinnosti: baktericidní (vč. TBC), fungicidní a virucidní (vč. HBV/HIV a HCV).

Kontraindikace

Není určeno pro desinfekci pokožky.
Zamezte styku s očima.

Vedlejší příznaky

Vdechování par může způsobit ospalost a závratě. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.

Fakta

Nepoužívat na plexisklo a další povrchy narušitelné alkoholy. Nepoužívat na zapnuté elektropřístroje, v blízkosti otevřeného ohně, horké plochy apod.

Poznámka

Doba působení:
Dezinfekce povrchů (baktericidní vč. TBC a MRSA, fungicidní, inaktivace virů adeno,
HCOV):30 sec.

Příbalový léták