Dávkovač na léky - zelený ANABOX denní box Compact

Zdravotnický prostředek

Moderní design, velká kapacita na léky, snadná manipulace, veselé barvy - to je nový ANABOX DENNÍ BOX COMPACT. Vyrobeno a patentováno v Německu. Možno mýt v myčce na nádobí. Vysoce odolný proti rozbití. Praktické a bezpečné uložení léků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3616837 | Zbozi: 18138469

Popis produktu

Moderní design, velká kapacita na léky, snadná manipulace, veselé barvy - to je nový
ANABOX DENNÍ BOX COMPACT. Vyrobeno a patentováno v Německu. Možno mýt v myčce na nádobí. Vysoce odolný proti rozbití. Praktické a bezpečné uložení léků.

Užití

ANABOX DENNÍ BOX COMPACT byl vyvinut ve spolupráci s lékaři a lékárníky pro maximální spokojenost a potřeby zákazníků.
Vyznačuje se optimální ergonomií. K jejím výhodám patří: - malá kompaktní velikost při zachování dostatečné kapacity pro léky - dávkovač je rozdělen na 4 políčka — ráno, poledne, večer a noc - přihrádka ráno je větší než ostatní — usnadněná manipulace pro zrakově postižené - snadné plnění léků díky snimatelnému hornímu krytu.
Horní kryt je průhledný a barva léku uvnitř dávkovače je tedy přirozená, nezkreslená.
Kryt je potištěn obrázky a údaji o době užívání a dá se jednoduše sejmout a zase nacvaknout zpět. Kryt je konstruován tak, že ho lze nacvaknout na spodní část dávkovače jen ve správné pozici.
Odlišnosti od jiných modelů ANABOX - moderní inovativní design - nové veselé barvy — oblíbené u dětí - menší velikost se zachováním potřebné kapacity pro léky - horní kryt je průhledný - piktogramy na horním krytu zobrazující časy užívání - dávkovač je rozdělen na 4 políčka — ráno, poledne, večer a noc - horní kryt lze nasadit na spodní část dávkovače jen v jedné, správné pozici.
Další výhody - optimální poměr kvalita/cena - možno mýt v myčce na nádobí - snímatelný horní kryt - univerzální použití — pro domácí použití, vhodné na cesty, oblíbené u dětí - díky speciálnímu plastu ABS vysoce odolný proti rozbití.

Fakta

Dávkovač na léky uchovávejte bezpečně mimo dosah dětí!
Denní dávkovač umyjte nebo vypláchněte vždy před prvním použitím.
Doporučujeme použít vlažnou vodu, jemný čistící, případně mycí prostředek, který je schválen pro použití na nádobí v domácnosti.Dávkovač je také možno umýt v myčce na nádobí (při teplotě do 50"C).
Dávkovač se také doporučuje umýt před znovu naplněním nebo při změně užívaných léků.
Respektujte případné zvláštnosti při uchovávání léků, jako je např. teplota nebo citlivost na světlo, uvedené v příbalovém letáku. Při jakýchkoliv nejasnostech se, prosím, obraťte na svého lékárníka nebo výrobce léku.
Za nesprávné používání ANABOXU© nebo nesprávné užívání léků neneseme žádnou zodpovědnost!
Osoby s duševním onemocněním mohou dávkovač na léky používat pouze pod odborným dohledem.
Údaje o firmě
Rubimed s.r.o.
Dělnická 108 435 13 Meziboří email: rubimed©Wseznam.cz tel.: 00420 474 555 141

Příbalový léták