Dárková sada - Čaj s jahodou a vanilkou + džem—20 x 2g + 340 g

Ovocný čaj té nejlepší kvality - pro osvěžení i sváteční chvíle. Nyní v dárkovém balení se Mackays jahodovou marmeládou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594063890101 | Zbozi: 18119014

Popis produktu

Ovocný čaj té nejlepší kvality - pro osvěžení i sváteční chvíle. Nyní v dárkovém balení se Mackays jahodovou marmeládou.

Účinné látky

Ibiškový květ
Jablečník obecný
Sťáva a dužina z jahod

Užití

Komu mohou jahody prospět: 1. Lidem trpícím dnou, revmatickým onemocněním a nemocemi z nachlazení - jahody obsahují vysokou koncentraci přírodní kyseliny salicylové (z podobné látky je vyroben acylpyrin) - doporučují se 3-5denní kúry. 2. Těm, kteří trpí chudokrevností - jahody mají velký obsah železa a dalších minerálů. 3. Nemocným při léčbě ledvinových problémů, onemocnění jater, srdce a cév, zácpy a hemeroidů - doporučuje se třídenní kúra, kdy se jí pouze 1,5 - 2 kg jahod. 4. Všem lidem jako profylaxe nádorových onemocnění - polyfenoly obsažené v jahodách jsou účinnými antioxidanty a působí proti rakovině. 5. Lidem s kožními problémy - pleťová maska z rozetřených syrových jahod působí protizánětlivě a hojivě (lze smíchat s našlehaným vaječným bílkem).

Dávkování

1 nálevový sáček na jeden šálek čaje.

Kontraindikace

Konzumaci jahod by se měli vyhnout: 1. Lidé s alergií na acylpyrin (kyselinu acetylsalicylovou) - jahody obsahují acylpyrinu podobné salicyláty, jejich konzumace by mohla vyvolat alergickou reakci. 2. Lidé s alergií na jahody projevující se kopřivkou - vzniká častěji při konzumaci nezralých plodů. 3. Lidé se střevními onemocněními - zrníčka v jahodách mohou dráždit střeva.

Příbalový léták