Dárková sada - Čaj malina + džem—20 x 2g + 340 g

Osvěžující malinový čaj s plnou ovocnou chutí, bez přídavku cukru, bez umělých barviv a konzervačních látek, bez kofeinu, pro osvěžení i sváteční chvíle. Nyní v DÁRKOVÉM BALENÍ s malinovým džemem Mackays.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594063890040 | Zbozi: 18110894

Popis produktu

Osvěžující malinový čaj s plnou ovocnou chutí, bez přídavku cukru, bez umělých barviv a konzervačních látek, bez kofeinu, pro osvěžení i sváteční chvíle. Nyní v DÁRKOVÉM
BALENÍ s malinovým džemem Mackays.

Účinné látky

Malinová dužina

Užití

Maliny jsou zdravé a na vitamíny bohaté ovoce. Plody, šťáva a další výrobky z nich jsou zejména pro obsah antioxidantů cenné při horečnatých a zánětlivých onemocněních (zánět průdušek, revma). Jejich barvivo patří mezi nejsilnější antioxidanty s ochranným účinkem na zdraví.

Dávkování

ČAJ: 1 nálevový sáček na jeden šálek čaje na doplnění pitného režimu.
DŽEM: Malinový džem je skvělým startem do nového dne. Můžete si ho namazat na chléb či pečivo, použít do palačinek, koláčů, nebo domácího cukroví, přidat do jogurtu či zmrzliny.

Složení

Malinový ČAJ: Ibišek, jablečná dužina, ostružinové listí, aromata (7.5%), kyselina vinná, malinová dužina (5%), šípky.
Malinový DŽEM: cukr, maliny, ovocný pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Obsah ovoce: 35g / 100g. Obsah cukru: 65g/100g.
Údaje o firmě
Společnost Tony Bennett spol. s r.o. byla založena roku 1995.
Dnes již patří na českém trhu mezi známé dovozce a distributory výběrového sortimentu, mezi nejznámější patří čaje London Herb, sušenky Walkers, cereálie Jordans a marmelády Mackays. Spolupracuje v zahraniční především s výrobci a rodinnými podniky, které zmíněné zboží vyrábí po celé generace. Nabízí velký výběr dodnes ručně vyráběných delikates z Evropy i dalších kontinentů. Důraz při výběru produktů kladou především na vysokou kvalitu sortimentu a následnou spokojenost zákazníků. V jejich sortimentu naleznete také BEZLEPKOVÉ produkty (nejoblíbenější z této řady jsou bonbony Jelly Bean), produkty pro VEGANY i VEGETARIÁNY, výrobky ORGANIC a
FAIRTRADE. www.tonybennett.cz

Příbalový léták