Da Vinci Akademia GinkgoMAX + Lecitin—90+30 tablet

GINKGOMAX®+LECITIN je doplněk stravy s obsahem extraktu Ginkgo biloby, který pomáhá udržovat paměť s nárůstem věku a snižuje její ztrátu. Přípravek je velmi vhodně doplněn také o vysoký obsah Lecitinu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594059731937 | Zbozi: 18104438

Popis produktu

GINKGOMAX©+LECITIN je doplněk stravy s obsahem extraktu Ginkgo biloby, který pomáhá udržovat paměť s nárůstem věku a snižuje její ztrátu. Přípravek je velmi vhodně doplněn také o vysoký obsah Lecitinu.

Užití

GINKGOMAX© +LECITIN je unikátní svým vysokým obsahem standardizovaného extraktu z Ginkgo biloby (60 mg) a také vysokým obsahem Lecitinu (1 200 mg).
Synergické působení těchto látek a nejmodernější technologie výroby zvyšuje účinnost přípravku.
Proč užívat GINKGOMAX© +LECITIN: - pomáhá udržovat paměť s nárůstem věku (1) - pomáhá snížit ztrátu paměti (1) - působí na myšlenkovou koncentraci (1).
Ginkgo biloba neboli jinan dvoulaločný, je strom pocházející z Asie. Poznáte ho zejména podle typických dvoulaločných listů, které jsou zmíněny i v jeho českém pojmenování.
Listy jinanu dvoulaločného obsahuji aktivní látky - terpenlaktony a flavonoglykosidy.
Lecitin je přírodní látka, jež se získává převážně ze sójového oleje. Lecitin nalezneme v mnoha živočišných i rostlinných potravinách, kde pomáhá rozpouštět nebo emulgovat tuky. Je považován za vynikající zdroj cholinu — pro mozek velmi důležité látky.
Vysvětlivky: (1) standardizovaný extrakt Ginkgo biloby (24 % flavonoidních glykosidů a 6 % terpenických laktonů).
Doplněk stravy.

Dávkování

1 tobolka denně.

Příznaky

Extrakt Ginkgo biloby pomáhá udržovat paměť s nárůstem věku a snižovat její ztrátu.

Poznámka

Upozornění:
Ukládat mimo dosah děti! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Obsahuje sóju. Zvýšené opatrnosti je nutné dbát při současném užívání léků proti srážlivosti krve.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 "C.

Složení

Standardizovaný extrakt Ginkgo biloby (60 mg/tob) (24% glavonoidních glykosidů) (6%terpenických laktonů), Lecitin (1200mg/tob.)
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták