CURAPROX Travel set cestovní sada žlutá—1 sada

Cestovní sada Travel set obsahuje kompaktní cestovní kartáček na zuby CS 5460, svěží zubní pastu BE YOU 10ml na bělení a dva mezizubní kartáčky s praktickým držákem.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4668753 | Zbozi: 18148942

Popis produktu

Cestovní sada Travel set obsahuje kompaktní cestovní kartáček na zuby CS 5460, svěží zubní pastu BE YOU 10ml na bělení a dva mezizubní kartáčky s praktickým držákem.

Užití

Cestovní sada Travel set obsahuje kompaktní cestovní kartáček na zuby CS 5460, svěží zubní pastu BE YOU 10ml na bělení a dva mezizubní kartáčky s praktickým držáčkem.
Díky patentovanému "click" systému umožňuje nasazení libovolné velikosti mezizubních kartáčků CURAPROX CPS.

Dávkování

Při pravidelném čištění zubů následně pouhým jedním pohybem mezizubního kartáčku tam a zpět, 1x denně, jemně a efektivně odstraníte zubní povlak ze všech kritických míst mezizubního prostoru.

Fakta

Zubní plak usazený v prostoru mezi zuby je odpovědný za vznik většiny kazů stálých zubů a zánětu dásní. V nesprávně čištěných mezizubních prostorech je dáseň zanícená a při čištění krvácí. Již po několika dnech pravidelného čištění dochází ke zhojení dásně, která dále nekrvácí. Zánět dásně je provázen otokem, který po zhojení ustoupí. Po té budete velmi pravděpodobně potřebovat větší velikost mezizubního kartáčku. Mezizubní prostory je třeba čistit i u mléčného chrupu! Děti potřebují při čištění mezizubních prostor pomoc rodičů. Velmi důležité jsou pravidelné návštěvy zubního lékaře/hygienistky, kteří
Vám nejlépe vyberou správné pomůcky a zkontrolují techniku čištění.
Údaje o firmě
Curaden Czech, s.r.o. je zástupcem značek CURAPROX pro český trh, na kterém zajišťuje prodej produktů a podporu značky. Základní filosofií společnosti je fakt, že čisté zuby se nekazí.

Příbalový léták