Cofi-tabs—100 tablet

COFI TABs je efektivní forma příjmu kofeinu pro rychlou stimulaci a nabuzení pro všechny situace běžného života.

Cena vč. DPH
172 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 6410530086384 | Zbozi: 18116754

Popis produktu

COFI TABs je efektivní forma příjmu kofeinu pro rychlou stimulaci a nabuzení pro všechny situace běžného života.

Užití

COFI TABs jsou určené pro: + okamžitou stimulaci * nabuzení před fyzickou aktivitou + pro zvýšení koncentrace a udržení pozornosti v krizových situacích + oddálení vzniku únavy nebo spánku * zvýšení hladiny adrenalinu + snížené bolestivosti svalů po fyzické námaze * nastartování metabolismu
Režim redukce nadváhy: Tím, že kofein „stresuje" tělo působením na jeho nervový systém, dochází k odbourávání tuků i v „klidovém“ stavu.Kofein přispívá k mobilizaci tukových zásob a způsobuje, že pracující sval tuk využije jako zdroj energie. To odsouvá vyčerpání zásob glykogenu a prodlužuje dobu, kterou je možno věnovat tréninku nebo požadovanému výkonu. Bohužel zatím nebyl dostatečně popsán mechanismus, jakým způsobem toho kofein dosahuje. * usnadňuje proces učení: + manažery + psychicky a fyzicky zatížené jedince + řidiče + sportovce: Kofein zřejmě neprospívá krátkodobým a vysoce intenzivním aktivitám (např. sprint, intenzivní krátkodobý trénink). Kofein zvyšuje výkonnost u vytrvalostních sportů.

Dávkování

Doporučené dávkování: + 1-3 tablety za den * nepřekračujte doporučené dávkování + nemíchat s alkoholem
Doporučené použití: + dle doporučeného dávkování postupně tablety rozkousejte a polkněte * po otevření obsah spotřebujte do 3 měsíců a skladujte při teplotě do 25 *C

Kontraindikace

Nedoporučuje se podávat dětem, těhotným a kojícím ženám.

Poznámka

VITABALANS OY byla založena v r.1980.
Vedení společnosti a moderní továrna sídlí ve městě Hameenlina (cca 100 km na sever od Helsinek).
Vitabalans Oy se zabývá výrobou humánních léčivých přípravků (volně prodejných i preskripčně vázaných), veterinárních léčivých přípravků, potravních doplňků a zdravotních pomůcek.
Na činnost všech zaměstnaných specialistů dohlíží finská národní lékařská společnost.
Výroba léčivých přípravků i potravních doplňků podléhá GMP (správné výrobní praxi).
Pro společnost je typické, že nepoužívá do svých výrobků sacharozu, laktozu a léčivé přípravky jsou bez barviv.
Společnost zavádí moderní technologie (např. water coating technology), čímž se snaží zmírnit dopady farmaceutického průmyslu na životní prostředí.
Filosofií společnosti je přinášet moderní, kvalitní a k pacientům maximálně šetrné produkty za dostupnou cenu, a tím vnášet zdravou konkurenci na trh.
Údaje o firmě www.vitabalans.com

Příbalový léták