Chytrá houba Pythie Bio Biodeur —3x 5 g

Biologický přípravek vhodný pro péči o nehty a pokožku na nohách se sklonem k plísním, zápachu a potivosti. Přípravek v BIO kvalitě.

Cena vč. DPH
485 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 8594160740057 | Zbozi: 18117244

Popis produktu

Biologický přípravek vhodný pro péči o nehty a pokožku na nohách se sklonem k plísním, zápachu a potivosti. Přípravek v BIO kvalitě.

Užití

Bio přípravek určený pro péči o nehty a pokožku na nohách se sklonem k plísním, zápachu a potivosti.
Návod pro péči o pokožku nohou se sklonem k plísním, zápachu a potivosti 1. Sejmeme šestihranný uzávěr a dolijeme vlažnou vodou, protřepeme a suspenzi dále ředime do 2-3 | vlažné vody. 2. Po dobu 40-60 minut omýváme chodidla a meziprstní prostory ( čím delší doba koupele, tím zřetelnější účinek). 3. Nohy neutíráme a necháme přirozeně zaschnout. 4. V roztoku namočíme tampón a vytřeme nošenou obuv. 5. Roztok ponecháme do druhého dne , přilijeme cca 1 litr teplé vody ( aby byla koupel vlažná) a opakujeme body číslo 2-4, pak roztok vylijeme. 6. Po týdnu opakujeme body 1-5.
T. Po týdnu dnech opakujeme body 1-5.
Příklad: Po a Út, za týden Po a Út, za týden Po a Út. Aplikaci je nejlépe provádět večer před spaním.
Návod pro péči o nehty náchylných k mykózám nehtů na nohou: 1. Sejmeme šestihranný uzávěr a dolijeme vlažnou vodou, protřepeme a suspenzi dále ředíme do 0,05 ( nehty na jedné noze) až 0,1 litru (pro nehty na dvou nohách) vlažné vody. 2. Zahuštěnou suspenzi rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu ponecháme pro použití na druhý den. 3. Duhou polovinu nalijeme na vatu (tampón, gázu, z které vytvoříme obklad na zabalení nehtů )a s dostatečně nasátou suspenzí (0,025 litru na jednu nohu) zabalíme nehty.
Obklad přiložíme tak, aby byl ve styku i s prsty ze spodní strany. 4. Na nohu nasadíme mikrotenový sáček, oblečeme ponožku a necháme působit po dobu noci. 5. Úkony 3a4 opakujeme následující den (na dva dny 1 ampulka). 6. Za dva týdny až měsíc opakujeme body 1- 5
T. Za další dva týdny až měsíc opakujeme body 1-5
Příklad: Po — Út, za dva týdny až měsíc Po — Ut, za dva týdny až měsíc Po — Út.
Na vytření obuvi se používá zbytek rozředěné suspenze, který zůstane v nádobě, kde přípravek připravujeme. Po dobu 12 hodin od jednotlivé aplikace nepoužíváme žádné jiné přípravky k ošetřování pokožky, kromě běžné hygieny. Aplikaci je nejlépe provádět večer před spaním.

Dávkování

Dva dny za sebou z jedné dávky, za dva týdny až měsíc opět dvoudenní aplikace, za dva týdny až měsíc poslední dvoudenní aplikace.

Příznaky

Potivost nohou, zápach nohou, macerace mezipstní pokožky nohou, zahnědlé a popraskané nehty na nohou, rozpraskané paty.

Prevence

Zápach, potivost nohou.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Nepoužívat desinfekční nebo protiplísňové přípravky.

Složení

Ingrediens: silica, (BIO) Zea mays extrakt, + Pythium oligandrum

Příbalový léták