Chitomar (Chitosan + Vitamin C) —60 kapslí

Chitomar (chitosan + vitamin C): Obsahuje chitosan - 100% přírodní vlákninu získanou z ulit korýšů. Chitosan je nevstřebatelný a nemá kalorickou hodnotu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2528355 | Zbozi: 18111183

Popis produktu

Chitomar (chitosan + vitamin C): Obsahuje chitosan - 100% přírodní vlákninu získanou z ulit korýšů. Chitosan je nevstřebatelný a nemá kalorickou hodnotu.

Užití

Chitosan jako látka nevstřebatelná je bez kalorické hodnoty.

Dávkování

2- 3 kapsle denně, nejlépe před jídlem.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízený EU:
Chitosan * přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
Vitamin C * přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm * přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév * přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí * přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek * přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní * přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže * přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů * přispívá k normálnímu energetickému metabolismu * přispívá k normální činnosti nervové soustavy * přispívá k normální psychické činnosti * přispívá k normální funkci imunitního systému * přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem * přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání * přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E * zvyšuje vstřebávání železa.

Složení

Zelatinová kapsle, Chitosan 240mg, mikrokrystalická celulóza 30mg, vitamin C 10mg.
Údaje o firmě www.olimpex.cz
Společnost Olimpex, spol. s r.o. Olomouc jako výhradně česká společnost působí na českém trhu od r.1991.
Výrobou doplňků stravy a přírodní kosmetiky se zabývá od roku 1993. Olimpex, spol. s r.o. je držitelem několika ochranných známek na specifické doplňky stravy jejichž know-how vlastní. Rovněž je držitelem patentu na zpracování žraločích chrupavky.

Příbalový léták