Candivac—30 tobolek

Přípravek Candivac ® je kandidový lyzát připravený speciální technologií z kandidových kmenů nejčastějších původců vaginálních kandidóz.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594004857675 | Zbozi: 18103629

Popis produktu

Přípravek Candivac © je kandidový lyzát připravený speciální technologií z kandidových kmenů nejčastějších původců vaginálních kandidóz.

Účinné látky

Candida albicans lysatum cryodessicatum
Candida krusei lysatum cryodessicatum
Candida glabrata lysatum cryodessicatum

Užití

Používá se zejména u žen s opakovaným vaginálním dyskomfortem.

Dávkování

1 kapsle denně, nejlépe na lačno po dobu 10 dní, poté 20 dní vynechat a opět používat 1 kapsli denně po dobu 10 dní, následně opět 20 dní vynechat a opět používat 1 kapsli denně po dobu 10 dní.
Po ukončení tohoto základního cyklu užívání přípravku Candivac je možno v tomto dávkování po opětovné 20 denní přestávce pokračovat. Vhodný pro muže a ženy.

Kontraindikace

Nesmí se používat při přecitlivělosti na některou z použitých složek.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy. Nedoporučuje se současná aplikace s imunobiologickými přípravky. V těchto případech je vždy nutná konzultace s lékařem.

Fakta

Určeno pro děti od 7 let a pro dospělé, příp. konzum pro mladší děti, těhotné a kojící ženy nutno předem konzultovat s lékařem. Nepřekračujte uvedené dávkování. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Přípravek je vyráběn z přírodních materiálů. Přípravek obsahuje laktosu. Spotřebovat do data uvedeného na obalu.

Složení

1 kapsle obsahuje 5 mg lyofilizátu inaktivovaných mikroorganismů: Propionibacterium acnes lysatum cryodessicatum, Candida albicans lysatum cryodessicatum, Candida krusei lysatum cryodessicatum, Candida glabrata lysatum cryodessicatum. Přídatné látky: bramborový škrob, laktosa, oxid křemičitý. Obal kapsle: želatina, oxid titaničitý, čištěná voda.
Údaje o firmě www.sdpharma.cz

Příbalový léták