Calcitral K2 —200 měkkých tobolek

Doplněk stravy Calcitral obsahuje vápník (v mikronizované podobě, čímž se dosahuje rychlejšího vstřebávání), vitamín D a inulin. Vápník a Vitamin D přispívají k udržení zdravých kostí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2593466 | Zbozi: 18105958

Popis produktu

Doplněk stravy Calcitral obsahuje vápník (v mikronizované podobě, čímž se dosahuje rychlejšího vstřebávání), vitamín D a inulin. Vápník a Vitamin D přispívají k udržení zdravých kostí.

Užití

* Vápník je nezbytný pro udržení normálního stavu kostí, zubů, svalů, nervového systému, normální funkci trávicích enzymů, normální srdeční kontraktilitu, srážlivost krve.
CALCITRAL © může být použit jako doplněk vápníku u pacientů s hypokalcémií nebo prevenci osteoporózy. * Inulin je oligosacharid nebo polysacharid, který u rostlin z čeledi hvězdnicovitých a zvonkovitých nahrazuje škrob jako zásobní látku. Ve střevě se tedy chová jako rozpustná vláknina. Protože bakteriální enzymy ho rozštěpit dokážou, inulin je zdrojem energie pro symbiotické střevní bakterie. * Vitamín D přispívá k normální jak resorbci vápníku ze střeva a příspívá tak k normální hladině vápníku v krvi. Vitamín D je proto významný pro uchování kostí silných a nepoškozených.

Dávkování

Dospělí a děti nad 15 let 1 tabletu 2 krát denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.
Nepřekračujte doporučené dávkování.

Kontraindikace

Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Vyrobeno za podmínek správné výrobní praxe.

Složení

Vápenaté soli kyseliny citrónové (citrát vápenatý) v. mikronizované podobě“", mikrokrystalická celulosa (plnidlo), inulin (z čekanky), cholekalciferol, kukuřičný škrob (emulgátor), stearan hořečnatý (protispékavá látka), složení potahu (hydroxypropylmethylcelulosa, © polyvidon, oxid — titaničitý, talek, polyethylenglykol). "*Mikronizace je proces spočívající v rozdrcení částic citrátu vápenatého na menší části, čímž se dosáhne vyšší biologická dostupnost (rychlejší vstřebávání aktivních látek).

Příbalový léták