Čajová směs relaxace a antistres—20 x 2 g

Čaj Relaxace pro aktivní životní styl. Vysoce kvalitní čajová směs s uklidňujícími a antioxidačními účinky. V balení 20 nálevových sáčků po 1,5g.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2741172 | Zbozi: 18107271

Popis produktu

Čaj Relaxace pro aktivní životní styl. Vysoce kvalitní čajová směs s uklidňujícími a antioxidačními účinky. V balení 20 nálevových sáčků po 1,5g.

Užití

Relaxační a antistresový ulidňující čaj s obsahem Roiboos, Levandule, Vitánie, Meduňky lékařské. Pomáhá zklidnit organismus, navodit klid, pohodu a příjemnou náladu. Potlačuje podrážděnost, úzkostné stavy, zlepšuje spánek narušený stresem. Díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhá organismu v boji proti účinku volných radikálů.

Dávkování

Dle chuti a potřeby.

Fakta

Roiboos - Jihoafrická bylina nazývaná "červený čaj" neobsahuje kofein. Pozitivně působí při neurózách, stresu, úzkostných stavech, podráždění, nespavosti nebo bolestech hlavy.
Díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhá organismu v boji proti účinku volných radikálů.
Levandule — Bylina s velmi charakteristickou vůní, která má zklidňující účinky a pozitivně působí při bolestech hlavy, nespavosti, závratích, zažívacích obtížích a nervozitě.
Vitánie snodárná (withania) — Rostlina pocházející ze subtropických oblastí Blízkého východu a Afriky. Celkově zklidňuje a utišuje, posiluje činnost endokrinního systému, potlačuje úzkostné stavy a zlepšuje spánek narušený stresem.
Meduňka lékařská — Bylina s příjemnou citrusovou vůní, která pomáhá zklidnit organismus, navodit klid, pohodu a příjemnou náladu. Potlačuje podrážděnost, stavy žaludeční neurózy a zlepšuje spánek.

Složení

aroma.
Údaje o firmě www.vitecojite.eu

Příbalový léták