Megafyt Ovocný Meduňka s pomerančem—20x2g

Megafyt Ovocný čaj Meduňka s pomerančem - bylinný čaj s příchutí pomeranče. Aromatizovaný. 20 ks v balení.

Cena vč. DPH
63 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2876689 | Zbozi: 18110756

Popis produktu

Megafyt Ovocný čaj Meduňka s pomerančem - bylinný čaj s příchutí pomeranče.
Aromatizovaný. 20 ks v balení.

Užití

Megafyt Ovocný čaj Meduňka s pomerančem - bylinný čaj s příchutí pomeranče.
Aromatizovaný. 20 ks v balení.

Dávkování

Dle chuti. 1 nálevový sáček (2g) přelijte 200 ml vroucí vody a nechte 5 - 8 min. vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit.
Nálev připravujte vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Složení

Meduňkový list (41%), jablko, pomerančové oplodí (10%), šípek bez semen, pomerančové aroma, čekankový kořen, kyselina citronová, citronové aroma.
Údaje o firmě
Hlavním zaměřením společnosti Megafyt Pharma s.r.o. je výroba registrovaných léčivých čajů, čajů a čajových směsí se statutem doplňku stravy nebo potraviny a jejich prodej do lékárenských distribučních sítí. Megafyt Pharma s.r.o., jako jeden z mála výrobců bylinných čajů a bylinných přípravků v České republice, má velkou část svých produktů registrovanou jako léčiva. Pro dosažení této registrace musí veškerá výrobní činnost odpovídat požadavkům správné výrobní praxe. Stejné nároky jsou ve společnosti
Megafyt Pharma s.r.o. uplatňovány i pro produkty řazené do kategorie potravin. Sortiment představuje dnes téměř 100 druhů produktů, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur. Základem všech produktů jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny.
Celý proces od vstupu surovin až po prodej v lékárně je průběžně kontrolován pracovníky interních laboratoří, ale i pověřených státních orgánů odpovědných za dodržování standardu farmaceutické výroby a distribuce. www.megafyt-pharma.cz

Příbalový léták