Čajová směs pro klidný spánek—20 x 2,1 g

Humánní léčivý přípravek

Megafyt Čajová směs pro klidný spánek je tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při stavech celkového neklidu a předrážděnosti, při lehčích poruchách usínání a spánku a mírných poruchách zažívání spojených se stresem. 20 nálevových sáčků. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2565597 | Zbozi: 18104945

Popis produktu

Megafyt Čajová směs pro klidný spánek je tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při stavech celkového neklidu a předrážděnosti, při lehčích poruchách usínání a spánku a mírných poruchách zažívání spojených se stresem. 20 nálevových sáčků. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Valerianae radix
Melissae herba
Passiflorae herba

Užití

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při stavech celkového neklidu a předrážděnosti, při lehčích poruchách usínání a spánku a mírných poruchách zažívání spojených se stresem. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výhradně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

Dávkování

1nálevový sáček se přelije 0,25 | vroucí vody a nechá se 5 - 10 min vyluhovat v zakryté nádobě. Nesmí se vařit. Čaj se pije teplý 3x denně. Při poruchách spánku a usínání se použijí 2 nálevové sáčky na 1 šálek čaje před spaním. Čaj se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Složení

Léčivé látky 1 nálevový sáček):
Valerianae radix (kozlíkový kořen) 1,000 g, Melissae herba (meduňková nať) 0,600 g,
Passiflorae herba (mučenkou nať) 0,400 g.
Seznam pomocných látek:
Levandulový květ.

Příbalový léták