Bübchen Baby Tělové mléko—400 ml

Pleťové mléko s obsahem heřmánku je vhodné k ošetřování dětské pokožky po koupeli, poněvadž zvláčňuje a hydratuje pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4053800081171 | Zbozi: 18115062

Popis produktu

Pleťové mléko s obsahem heřmánku je vhodné k ošetřování dětské pokožky po koupeli, poněvadž zvláčňuje a hydratuje pokožku.

Užití

Je vhodné k ošetřování dětské pokožky po koupeli,protože zvláčňuje a hydratuje pokožku. Má zklidňující účinek. Rostlinné oleje obohatí kůži o lipidy.

Dávkování

Po koupeli.

Fakta

Dětská pokožka obsahuje málo tuků, a proto potřebuje po koupeli další péči. Šetrná masáž tělíčka s použitím mléka udrží pokožku pružnou, chrání ji před vysoušením a zvyšuje pohodu dítěte.
Kůže novorozenců a malých dětí je nesrovnatelně citlivější než kůžedospělých a velmi se od ní odlišuje - v prvních měsících života je ještě velmi tenká, její rohová vrstva není dokonale vyvinutá. Dětská kůže nemá stabilní ochranný kyselý plášť, a proto je jen málo odolná proti infekcím. Je málo elastická, obsahuje malé množství tuků a naopak mnoho vody, tudíž je více prostupná pro škodlivé látky různé povahy. Z těchto a mnoha dalších důvodů potřebuje jemná pokožka speciální péči.
Dětská kosmetická řada Bůbchen je vyvinuta na bázi čistých rostlinných olejů (např. mandlový, slunečnicový, karité, olej z pšeničných klíčků). senciální mastné kyseliny, které jsou v nich obsaženy, umožňují vyrovnání deficitů v hydro-lipidové vrstvě kůže a v horní rohové vrstvě. Zvlášť napomáhají snižovat ztráty vlhkosti. Jsou ideální dodavateli tuků pro pokožku, která se tím stává pružnou,hebkou, a přitom dobře dýchatelnou.
Současně zvyšují i obranyschopnost pokožky. Jednotlivé přípravky jsou obohaceny extrakty různých bylin.

Poznámka

Kosmetika Bůbchen patří k nejznámnějším značkám dětské kosmetiky v celé Evropě, což je jasný důkaz popularity u jejích spotřebitelů - maminek a dětí.
Výrobcem je německý závod Bůbchen - Werk Eald Hermes - farmaceutický podnik ve městě Soest, který má s výrobou produktů pro péči o jemnou dětskou pokožku více jak čtyřicetileté zkušenosti.
Přípravky neobsahují konzervační látky, barviva, ani syntetické vůně. Jsou pH neutrální a vyznačují se vysokým stupněm čistoty. Jsou dermatologicky testovány a kosmeticky ověřeny. Fyzikální a mikrobiologická stabilita výrobků se prověřuje adekvátními testovacími metodami přímo při každodenním používání.
S těmito rozsáhlými opatřeními si můžeme být naprosto jisti, že Bůbchen je optimální značka pro ochranu a péči o nejjemnější pokožku na světě - pokožku dítěte.
Dětské kosmetické přípravky značky Bůbchen jsou denně používány ve stovkách porodnic a dětských klinik, doporučují je dětské sestry, porodní asistentky a dětští lékaři.

Příbalový léták