Brusinka sirup—200 ml

Sirup obsahující extrakt z brusinky kanadské a výtažek z houby Reishi je určen zejména pro péči a imunitní systém a k posílení obranyschopnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2620798 | Zbozi: 18133269

Popis produktu

Sirup obsahující extrakt z brusinky kanadské a výtažek z houby Reishi je určen zejména pro péči a imunitní systém a k posílení obranyschopnosti.

Účinné látky

Brusinka kanadská
Beta — 1,3- D-glukan

Užití

Doplněk stravy v tekuté formě s obsahem extraktu z plodu brusinky kanadské a z houby lesklokorka (Reishi) pro podporu imunitního systému. Výtažek získaný z japonských hub „Reishi“ podporuje přirozené obranné mechanismy organismu, přispívá udržování cirkulačního systému v normálním stavu.

Dávkování

Dospělí a děti od 3 let 1 slabší polévkovou lžíci (cca Zml) za den, užívat před jídlem. V případě potřeby lze užívat i 2- 3 x za den.
Děti od 6 měsíců do 3 let: 1 čajová lžička (cca 5 ml) 1- 2 x za den, před jídlem.

Příznaky

Oslabená obranyschopnost, častější následky prochlazení organismu, opakující se únava a vyčerpání.

Fakta

Výrobek mohou užívat i děti od 6 měsíců.

Poznámka

Zdravotní tvrzení pro brusinku nejsou povolena.

Složení

Voda, fruktóza, glukóza, maltóza, extrakt z brusinky (plod) 250 mg, jahodové aroma (aromata), extrakt z houby lesklokorka lesklá (Reishi) 50 mg, sodná sůl karboxymethylcelulózy (zahušťovadlo), sorban draselný (konzervant) v doporučené denní dávce 7 ml.
Údaje o firmě
Virde, spol. s r.o. je jedním z předních českých výrobců širokého sortimentu přírodních doplňků stravy a tzv. léčebné kosmetiky. Vysoce kvalitní výrobky si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, ale i v SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták