Brainway Gotu Kola—60 kapslí

Doplněk stravy, který je určen ke zmírnění oběhových obtíží, kožních problémů, přispívá k duševnímu zdraví a podporuje kognitivní funkce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594044982405 | Zbozi: 18130691

Popis produktu

Doplněk stravy, který je určen ke zmírnění oběhových obtíží, kožních problémů, přispívá k duševnímu zdraví a podporuje kognitivní funkce.

Účinné látky

Kyselina madekassová
Kyselina asijská
Specifické triterpeny

Užití

Hlavní účinky: - zvýšení mentální svěžesti - ústup příznaků žilní neostatečnosti v nohou (otoky, bolesti, deformace žil) - zlepšení kvality kůže, při kožních chorobách a úrazech.

Dávkování

1kapsle 2x-3x za den, vždy po jídle.

Příznaky

Zilní nedostatečnost dolních končetin, cévní nedostatečnost periferií včetně mozku, poruchy regenerace kůže včetně celulitidy, pomalé hojení ran a popálenin.

Prevence

Cévní nedostatečnosti.

Kontraindikace

Přípravek není určen dětem a mladistvým, ani těhotným nebo kojícím ženám. Neslouží jako náhrada pestré stravy.
U přecitlivělých osob může užívání vyvolat vyrážku, která však zmizí při snížení dávky nebo ukončení užívání.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Gotu Kola je nejdéle užívanou léčivou a kultovní rostlinou v historii lidstva. Od nepaměti dodnes je užívána v tradiční čínské i indické medicíně a v současné době patří k nejužívanějším doplňkům stravy na světě.
Látky obsažené v přípravku mají tonizující účinky na nervový systém člověka, což příznivě projevuje jak v činnosti mozku, tak i v činnosti periferní nervové sítě. Některé vědecké výzkumy potvrdily, že Gotu Kola brzdí projevy stárnutí.
Údaje o firmě www.bwy.cz

Příbalový léták