BODE Sterillium Gel Pure—100 ml

Bode Sterillium Gel pure je alkoholový přípravek na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou s vynikající péčí o pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3024487 | Zbozi: 18107077

Popis produktu

Bode Sterillium Gel pure je alkoholový přípravek na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou s vynikající péčí o pokožku.

Účinné látky

Ethanol

Užití

Alkoholový dezinfekční přípravek na ruce k použití kdekoliv, nezávisle na dostupnosti umyvadla či vody. Sterillium© Gel pure je vhodný na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou. Je používán všude tam, kde je důležitá hygiena rukou.

Dávkování

Sterillium© Gel pure se nezředěný vtírá do suchých rukou. Zajistěte, aby po celou expoziční dobu byly ruce přípravkem zcela pokryty. Zvláštní pozornost věnujte konečkům prstů a palcům.
Přípravek by měl být aplikován z dávkovače, ideálně s loketním nebo bezdotykovým ovládáním. K zajištění dobré hygieny nabízíme pro tyto dávkovače přípravek v jednorázových láhvích.
Hygienická dezinfekce rukou: 30 sekund.
Chirurgická dezinfekce rukou: 1,5 min.

Fakta

Učinnost přípravku Sterillium Gel pure není snížena, pokud se před dezinfekcí použije vybraný přípravek BODE na péči o ruce.

Složení

Učinné látky ve 100 g: Ethanol 85 g.
Další látky: Voda, cyclome-thicone, glycerin, tetrahydroxypropyl © ethylenediamin, isohexadecan, acrylates/C 10 — 30 alkyl acrylate crosspolymer, PVP, myristyl alkohol, bisabolol.

Příbalový léták