Blue Line BM mýdlo s bahnem z Mrtvého moře —120 g

Mýdlo s bahnem z Mrtvého moře je bohaté na přírodní minerály, soli a bahno z Mrtvého moře. Obnovuje rovnováhu přirozené pH pokožky. Důkladně myje pokožku. Pro všechny typy pleti. Vhodné pro tělo, ruce i obličej.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7290003966103 | Zbozi: 18111415

Popis produktu

Mýdlo s bahnem z Mrtvého moře je bohaté na přírodní minerály, soli a bahno z Mrtvého moře. Obnovuje rovnováhu přirozené pH pokožky. Důkladně myje pokožku. Pro všechny typy pleti. Vhodné pro tělo, ruce i obličej.

Užití

Jemné toaletní mýdlo připravené z nejkvalitnějších přírodních surovin a obohacené o účinné složky zvyšující mnohonásobně jeho užitnou hodnotu. Omytá pleť působí svěžím dojmem a rychle se vrací k normální hodnotě pH.

Dávkování

Používejte pravidelně. Vhodné pro tělo, ruce i obličej.

Poznámka

Kůže je největším orgánem lidského těla. Tvoří jeho obal a poskytuje mu ochranu před nejrůznějšími vnějšími vlivy. Je-li funkce pokožky narušena, mohou být následky nepříjemné pro celý organismus. To je dostatečným důvodem k tomu, abychom péči o pokožku brali vážně a věnovali jí náležitou pozornost.
Hygiena a ošetřování pokožky rozhodně nejsou zbytečným přepychem. Na rozdíl od civilizačním vlivům, které se projevují převážně nepříznivě. V ekologicky čistém prostředí a v určitém kulturním okruhu lze do značné míry spoléhat na samočisticí schopnosti kůže. Ve střední Evropě našeho století to však možné není. Organismus, a tedy i pokožka jsou oslabeny v důsledku znečištění životního prostředí, nevhodným způsobem života či špatnými stravovacími návyky a zatěžované současně častým mytím ne vždy zcela kvalitními přípravky. Často proto balancují na hranici, jejíž překročení znamená chorobný stav. Tuto hrozbu je však možné odvrátit správnou kosmetickou péčí využívající kvalitní kosmetické přípravky.
O nic méně důležitý není vliv kosmetiky na kvalitu života. Pocit čistoty a svěžesti, spokojenost se svým vzhledem a z toho plynoucí zdravé sebevědomí významně ovlivňují naši duševní pohodu a zdraví. Sebejistota a vyrovnanost jsou předpokladem úspěchu v soukromém i profesionálním životě. Toto vše nabízí právě kosmetika beauty mineral©, využívající jedinečných vlastností produktů Mrtvého moře. Její komplexní využití v kosmetické péči bylo testováno v nejlepším českém vzdělávacím zařízení pro kosmetičky — Kosmetika Feřteková, které je známo svou vysokou profesionální úrovní.
Kladné zkušenosti s těmito přípravky mají i dermatologové. Jako jednoho z mnoha lze jmenovat například MUDr. Jaroslava Krauskopfa. Zbývá tedy jediné: zakoupit kosmetiku beauty mineral? a těchto zkušeností využít ke svému prospěchu.
Obsah solí v mořích se pohybuje okolo 30 gramů na litr, v oceánech kolem 40 gramů na litr a v Mrtvém moři mezi 320 až 345 gramy na litr podle lokality.
Mezi hlavní prvky obsažené ve vodě Mrtvého moře patří sodík, draslík, brom a hořčík.
První dva umožňují přenos signálů mezi buňkami, brom má významné zklidňující účinky.
Hořčík je součástí enzymů, takže má vliv na metabolismus buněk a urychluje hojivé procesy.
Přítomnost minerálů pomáhá optimalizovat životní procesy buněk kůže. Tím se zlepšuje její funkce, pokožka je ideálně hydratována a uchovává si mladistvý vzhled.
Údaje o firmě
Firma Blue Line je dlouhodobým osvědčeným dodavatelem jedinečně koncipované kosmetiky značky Beauty mineral, se stálými cenami na českém trhu. Tyto přípravky, jež obsahují minerální bahno a soli z Mrtvého moře, patří ve své kategorii mezi absolutní špičku. Vyrábějí se v Izraeli a jejich kvalitu dokládají certifikáty renomovaných zkušebních laboratoří. Firma se snaží v maximálně možné míře respektovat finanční dostupné ceny.
Všechny výrobky jsou vyráběny v Izraeli a jejich distribuci přes lékárny, kosmetické salony, prodejny orientované na zdravou výživu a s ní spojené produkty zajišťuje výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou republiku firma BLUE LINE.

Příbalový léták