Biotta Wellness týden bio-kúra na 7 dní

Biotta Wellness týden jako očistná pitná kúra spojuje zdraví s krásou v jednom balení. Své tělo zbavujete nežádoucích látek, dostanete ho do pohybu a dodáte mu tak pěkný vzhled. Ideální pro jarní a podzimní období. Nejlépe ve skupině nebo s partnerem.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7618500044719 | Zbozi: 18112231

Popis produktu

Biotta Wellness týden jako očistná pitná kúra spojuje zdraví s krásou v jednom balení.
Své tělo zbavujete nežádoucích látek, dostanete ho do pohybu a dodáte mu tak pěkný vzhled. Ideální pro jarní a podzimní období. Nejlépe ve skupině nebo s partnerem.

Účinné látky

Karotenoidy
Flavonoidy
Antokyanidiny

Užití

Svýcarský bioprodukt. Sťávy jsou vyrobeny z kvalitní vyzrálé zeleniny a ovoce přímým lisováním. Zelenina je pěstována na vlastní chemicky neošetřované půdě více než 70 let. Plody jsou pěstovány na chemicky neošetřované půdě dlouhodobými dodavateli.
Sťáva není ředěna vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucována, dobarvována, doslazována a neobsahuje pomocné a konzervační látky.
Sťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem.
Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa
Kompaktní balení obsahuje 11 lahví šťáv Bio-kúry na 7 dní pro dietní pročištění organismu (3xWellness, 2xVita7, 2xDigest, 2xRajčata a 2xZeleninový koktejl), 100 g bio-Iněná semínka, 75 g bio-bylinný čaj a komplexní návod na celý týden s radami a tipy.
Oproti přísným půstům není Biotta Wellness týden dietou s nulovým příjmem. Díky vysoce kvalitním ovocným a zeleninovým šťávám z biologické pěstby je Vaše tělo zásobeno důležitými vitamíny a minerálními látkami, takže zůstáváte během celého
Biotta Wellness týdne schopni plného výkonu. Součástí balení je praktický návod s rozvrhem stravy na každý den včetně rad a tipů. Biotta Wellness týden doporučujeme všem zdravým dospělým osobám.

Dávkování

Přesný týdenní rozpis je součástí návodu k použití.

Kontraindikace

Pokud jste diabetik, máte nízký krevní tlak či jiné problémy se srdcem a krevním oběhem nebo jiné zdravotní problémy, doporučujeme Vám uskutečnit Biotta Wellness týden pouze pod lékařským dohledem. To samé platí rovněž pro mládež.
Nedoporučujeme provádět Biotta Wellness týden během těhotenství a kojení.

Fakta

Podle zkušeností je lepší průběh Biotta Wellness týdne ve skupině stejně orientovaných jedinců (skupinová dynamika).

Poznámka

Postupujte přesně podle týdenního plánu. Balení uchovávejte v chladu a suchu!

Složení

1 návod s týdenním plánem, 2 ks Biotta Vita7 Bio 500 ml, 2 ks Biotta Švestka Bio 500 ml, 2 ks Biotta Rajčata Bio 500 ml, 2 ks Biotta Zeleninová zahrádka Bio 500 ml, 3 ks
Biotta Wellness Bio 500 ml, 100 g bio-Iněná semínka, 75 g bio-bylinný čaj.
Údaje o firmě
Wwww.biotta.cz

Příbalový léták