bio Karité Balzám Atopikderm—50 ml

Tělový balzám mimořádně vhodný na velmi suchou, popraskanou a jinak problematickou pokožku. Kůži dokonale promašťuje, zvláčňuje a pomáhá udržovat její zdravý vzhled.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594031326434 | Zbozi: 18122785

Popis produktu

Tělový balzám mimořádně vhodný na velmi suchou, popraskanou a jinak problematickou pokožku. Kůži dokonale promašťuje, zvláčňuje a pomáhá udržovat její zdravý vzhled.

Užití

Obsahuje bio bambucké máslo a rostlinné oleje — bio pupalkový, bio brutnákový, esenciální oleje a vzácné vosky. Celkově pokožku vyživuje a regeneruje. Určen pro každodenní péči. Čistý přírodní bioprodukt, vhodný na tělo i obličej.

Dávkování

Dle potřeby vtírat do pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Bio Karité Balzámy
Vážení zákazníci a spotřebitelé, navazujeme na 100% bambucké máslo a přinášíme vám jedinečné tělové balzámy z nové produktové řady Bio Karité.
Jejich základem je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné bio oleje špičkové kvality, vzácné vosky a esenciální oleje. Zásadně nepoužíváme živočišné tuky z mrtvých zvířat (sádlo apod.), minerální oleje a bílou vazelínu. Tyto suroviny bývají součástí převážné většiny běžných mastí a balzámů.
Garantujeme minimální obsah 89% surovin v bio kvalitě!
Balzámy jsou v atraktivním obalu s novým designem a s novým logem Saloos
Naturcosmetic, s nímž se budete setkávat u dalších novinek a postupně i u stávajících produktových řad.
Zázrak jménem Karité
Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Pěstuje se v nezatížené volné přírodě, jeho semena se ručně sbírají a pak se suší na slunci. Poté se praží a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk máslové konzistence.
Vzácné máslo Karité je africkými ženami již po staletí oblíbeným a osvědčeným prostředkem pro péči o pleť a přírodní ochranou proti UV záření. Zanechává pokožkou jemnou a vláčnou, navíc na ní vytvoří jemný ochranný film, který uzamyká vlhkost v pleti a pěstí ji dlouhodobě. Každodenní používání másla pokožku chrání před volnými radikály a zpomaluje stárnutí.
Bio Karité 100% je čistý přírodní produkt. Obsahuje mimořádně vysoký vysoký podíl vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, dále kyselinu skořicovou, léčivé vosky, karitény a vitamíny.

Poznámka

V oblasti přírodní kosmetiky nabídnout prvotřídní kvalitu, která na českém trhu chyběla.
Dopřát zákazníkům radost z darů přírody, ukázat jim cestu „ke kořenům“ a nabídnout jim staletími ověřené účinky rostlin a esencí z nich získaných.
Přimět lidi více přemýšlet o svém životním stylu a o tom, že své zdraví a duševní pohodu mohou sami výrazně ovlivnit. Všechny naše produkty přispívají k harmonii duše a těla.
Ukázat lidem, že mohou pečovat o své tělo jinak, než jak jsou zvyklí, bez pomoci výdobytků chemie.
Stejně jako naše výrobky, tak i my usilujeme o harmonii se svým okolím, a to jak při výrobě, tak ve vztazích k zaměstnancům i k obchodním partnerům. Naše práce je pro nás zároveň velkým koníčkem a radostí z objevování nových vůní nebo tisíce let starých receptur.
Na trh jsme vstoupili s čistými stoprocentními esenciálními oleji pro aromaterapii a zároveň jsme se stali členy Asociace českých aromaterapeutů, která je v tomto oboru autoritou.
Díky velkému ohlasu u spotřebitelů a zájmu o další produkty jsme rozšířili sortiment o rostlinné oleje lisované za studena, které se mohou používat samostatně (na tělo i vnitřně) nebo mohou tvořit spolu s esenciálními oleji základ masážních směsí.
Odtud byl jenom krůček k vytvoření hotových tělových a masážních olejů, které se již nemusí dále ředit nebo upravovat. V krátké době si získaly značnou oblibu — jednoznačně je upřednostňují profesionální maséři vrcholových sportovců, používají se v rehabilitačních centrech, lázeňských zařízeních, regeneračních studiích, mateřských centrech a v neposlední řadě i v domácí praxi.
Postupně jsme zaznamenali vzrůstající zájem o vzácné, leč mnohdy cenově nedostupné esenciální oleje (růže, jasmín, neroli a další) což nás vedlo k vytvoření nové řady hotových výrobků pro péči o pleť obličeje, krku a dekoltu — regeneračních obličejových olejů. Vznikla tak řada jedinečných, mimořádně účinných přípravků pro péči o všechny
Následovaly květinové pleťové vody, kvalitou rovněž naprosto odlišné od běžných pleťových vod a tonik dosud známých na našem trhu. Nejde o produkt vzniklý smícháním destilované vody, lihu a nepatrného množství esenciálního oleje se spoustou syntetických látek, ale o čistý vodní destilát z rostlin, získaný při výrobě esenciálních olejů.
Poslední novinkou v řadě obličejové kosmetiky byly hydrofilní odličovací oleje. Spolu s květinovými pleťovými vodami a regeneračními obličejovými oleji tvoří unikátní kompletní program péče „Tři kroky ke kráse“.
Ohlasy a dotazy našich zákazníků volaly po „koupelnové“ kosmetice, a tak jsou na světě i koupelové, sprchové a holicí oleje, o jejichž příznivých účincích na pokožku není pochyb.
Během tohoto času se zdokonalovaly i naše výrobní prostory. Dnes pracujeme v jednom z nejmodernějších provozů, který získal v roce 2003 certifikát jakosti ISO 9001.
Údaje o firmě
Www.saloos.cz

Příbalový léták