BI 10 - Vyhřívací masážní pás—S nefritem a infračerveným světlem, 1 ks

Vyhřívací masážní pás s kamenem nefritu a infračerveným světlem: Účinná kombinace tepla, kamene nefritu, infračervených paprsků a vibrační masáže - doporučujeme pro všechny věkové skupiny.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2710417 | Zbozi: 18117318

Popis produktu

Vyhřívací masážní pás s kamenem nefritu a infračerveným světlem: Učinná kombinace tepla, kamene nefritu, infračervených paprsků a vibrační masáže - doporučujeme pro všechny věkové skupiny.

Užití

Účinky infračervených paprsků redukují přebytečný tělesný tuk, zlepšují fyzický vzhled, aktivují tělesné funkce, povzbuzují činnost hormonů a enzymů. Dále urychlují a povzbuzují metabolismus, zlepšují využití nutričních látek a zahání únavu. Infračervené paprsky prochází kůží až ke kloubům a k jednotlivým orgánům těla a vytváří harmonickou rezonanci mezi dalšími buňkami lidského těla. Každý kousek nefritu obsahuje více než 30 stopových prvků prospěšných lidskému tělu, jako selen, zinek, nikl, měď, kobalt, hořčík, mangan, vápník.

Dávkování

Používejte 3x denně. Využijete pro posílení imunitního systému, při zánětech močových cest, pro posílení svalů a kostí. Zklidňuje nervové napětí a svalovou únavu.
Napětí: 110/240V. Příkon: nízký příkon 80W. Délka samostatného pásu 123cm. Kameny nefritu: 12ks o průměru 5,5cm.

Příbalový léták