Beline Balzám na chodidla pro diabetiky—75 ml

Balzám pro péči o citlivou oblast chodidel a bérců diabetiků. Odstraňuje suchou pokožku, špatné periferní prokrvení a náchylnost k zánětům.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4013032000173 | Zbozi: 18136950

Popis produktu

Balzám pro péči o citlivou oblast chodidel a bérců diabetiků. Odstraňuje suchou pokožku, špatné periferní prokrvení a náchylnost k zánětům.

Užití

Balzám na chodidla pro diabetiky je speciální preparát pro péči o velmi citlivou pokožku.
Účinek balzámu je zaměřen na tři charakteristické problémy starších lidí a speciálně diabetiků: suchá pokožka, špatné periferní prokrvení a zvýšená náchylnost k zánětům.
Balzám byl připraven pro optimální péči citlivé oblasti chodidel a bérce diabetiků. V emulzi vody v oleji (V/O) obsahuje vedle tradičních, osvědčených látek také vysoce efektivní produkty z nejnověšího dermatologického výzkumu.

Dávkování

Nanášejte ráno a večer na chodidla a holeně. Začněte u chodidel a vmasírujte směrem vzhůru. Nemasírujte křečové žily. Aplikaci je možné rozšířit také na stehna. Balzám se dobře roztírá a navozuje příjemný pocit, nemastí.

Fakta

Kosmetika je založená na bylinném základě s vysokým výčtem použitých účinných bylinných složek a dalších pokožku ošetřujících látek. BELINE je kosmetika určená unaveným, rozpraskaným a potícím se nohám. Obsahuje bylinné výtažky, které účinně napomáhají odstranit nepříjemné každodenní problémy spojené s civilizačními faktory dnešní doby a propůjčují kosmetice BELINE nezaměnitelnou příjemně bylinkovou vůni.
Firma CONETA s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1991. Postupem let se firma vyprofilovala na dovozce velmi kvalitní zahraniční kosmetiky a vysoce jakostních nástrojů určených pro péči o tělo. Na všechny dovážené produkty, díky své obchodní aktivitě a široké distribuční síti, získala firma CONETA výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko.
Všechny dovážené výrobky a přípravky jsou vyráběny moderními technologiemi pod odborným dohledem. Tato skutečnost zajišťuje jejich stálou kvalitu — o čemž svědčí spokojenost a stále rozšiřující se okruh zákazníků.

Poznámka

Okluzivní oleje a estery vosku ve spojení s přírodními hydratačními látkami jako panthenol, močovina a glycerin jsou nejdůležitějšími prvky, které posilují pokožku a chrání ji proti vysoušení. Nezabraňují normálnímu odpařování, neboť nezanáší póry.
Již nepatrný přídavek kyseliny nikotinové a benzylnikotinátu rozšiřuje jemné krevní vlásečnice a zlepšují tak celkové prokrvení. Přesličkový extrakt tento proces podporuje a ještě umocňuje. Šetrným způsobem stimuluje v buňkách látkovou výměnu. Zvýšený průtok krve může být spojen s lehkým zčervenáním pokožky.
Mezi účinnými rostlinnými látkami jsou extrakty květů heřmánku a měsíčku nepřekonatelné ve svých protizánětlivých účincích. Ve spojení s allantoinem podporují imunitní systém zvláště v boji proti zánětům.
Údaje o firmě
Wwww.coneta.cz

Příbalový léták