Bebutter BIO bambucké máslo grep—75 ml

Tuhý tělový balzám je určen k podpůrné péči o pokožku s projevy celulitidy. Březový extrakt a esenciální oleje podporují pročištění lymfatického systému, spolu s bambuckým máslem napomáhají ke zpevnění a posílení pokožky, podporují její elasticitu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3498558 | Zbozi: 18125271

Popis produktu

Tuhý tělový balzám je určen k podpůrné péči o pokožku s projevy celulitidy. Březový extrakt a esenciální oleje podporují pročištění lymfatického systému, spolu s bambuckým máslem napomáhají ke zpevnění a posílení pokožky, podporují její elasticitu.

Užití

Tuhý tělový balzám s BIO bambuckým máslem, březovým extraktem a esenciálními oleji z grepu a jalovce, je určen k podpůrné péči o pokožku s projevy celulitidy.

Dávkování

Dle potřeby naneste na problematické partie a jemně rozetřete.
Není vhodné používat v těhotenství (vzhledem k použitým esenciálním olejům).

Složení

Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Candelilla Cera, Helianthus
Annuus Seed Oil, Betula Alba Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,
Copernicia Cerifera Cera, Citrus Grandis Peel Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Pinus
Sylvestris Leaf Extract, Alpha-Pinenes, Juniperus Communis Wood Oil, Tocopheryl
Acetate, Limonene*, Linalool*. *součást éterických olejů
Údaje o firmě
Firma AROMATICA vznikla v roce 1992. Zakladateli společnosti byl Ladislav Šimůnek a
Dr.PhMr. Jan Rukavička, který podle původních receptur svého otce prof. Dr.PhMr. Jana
Rukavičky st. obnovil výrobu bylinných léčebných přípravků. V roce 1997 se firma přestěhovala do větších prostor a přibyly nové výrobní linky. Kvalita výrobků, cenová dostupnost i obliba u zákazníků umožnily firmě vybudovat si pevné postavení na trhu s doplňky stravy a bylinnou kosmetikou. Spolupráce s vědeckými pracovišti a univerzitami (Farmaceutická fakulta Brno, Lékařská fakulta MU a VUT), ale i vlastní odborné a technologické zázemí dávají firmě možnost produkovat výrobky na vysoké kvalitativní úrovní specializující se především na udržení zdraví a zdravý životní styl, a také na zvyšování odolnosti organizmu a tím i udržení maximální fyzické a duševní pohody člověka. Na kvalitu výrobků společnosti AROMATICA poukazuje i stále rostoucí poptávka. Velký důraz je proto kladen vedle zdokonalování současných služeb na vývoj nových výrobků. Mimo to firma nabízí své technologie i odborné znalosti k realizaci externích projektů, stejně jako profesionální obchodní tým, který umožňuje nejen zahraničním firmám prezentovat výrobky na českém, převážně lékárenském trhu. V prosinci roku 2009 firma vytvořila nové webové stránky, které poskytují zákazníkům maximum informací k jednotlivým výrobkům v produktové sekci, informace o použitých bylinách v sekci herbáře, ale také poradnu, kde mohou zákazníci i odborníci konzultovat své případné dotazy. www.aromatica.cz

Příbalový léták