Baterie do sluchadel VARTA auditas PR48 oranžová—typ 13, 6 ks

Zdravotnický prostředek

Baterie do sluchadel od německého výrobce VARTA. Baterie Auditas jsou díky nejvyšší kvalitě a spolehlivosti, extrémně dlouhé životnosti a maximálnímu komfortu použití jedny z nejprodávanějších baterií na světě. Baterie jsou vyráběny přímo v Německu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2887751 | Zbozi: 18113658

Popis produktu

Baterie do sluchadel od německého výrobce VARTA. Baterie Auditas jsou díky nejvyšší kvalitě a spolehlivosti, extrémně dlouhé životnosti a maximálnímu komfortu použití jedny z nejprodávanějších baterií na světě. Baterie jsou vyráběny přímo v Německu.

Užití

Baterie typu zinek vzduch nejsou nabíjecí a jsou aktivovány kyslíkem ze vzduchu.
Pečeť (barevná lepicí fólie) udržuje baterii hermeticky uzavřenou. Jakmile odstraníte tuto pečeť, kyslík se dostane do baterie a tím ji aktivuje. Proto neodstraňujte pečeť dříve, než budete baterii používat. Vezměte, prosíme, na vědomí, že jakmile dojde k aktivaci baterie odstraněním pečetě, dochází k jejímu vybíjení. Opětovné zapečetění baterie nemá již žádný efekt! Velmi dlouhé jazýčky pečetí pomáhají při snadné manipulaci s baterií při vkládání do přístroje. Po odstranění pečetě vyčkejte 10 sekund, než baterii uzavřete do přístroje.

Dávkování

Baterie je určena pro jednorárové použití, nicméně baterie Auditas se vyznačují extrémně dlouhou životností. Použité baterie do naslouchadel nikdy nenechávejte v přístroji déle, než je nezbytně nutné. Prosíme, podporujte naši snahu o ochranu přírody a nevhazujte použité baterie do koše spolu s ostatním běžným domácím odpadem. Použité baterie umístěte do speciálních kontejnerů, jejichž obsah bude ekologicky recyklován. Použité baterie nevhazujte do ohně.

Fakta

Kontakt s kovem a pokožkou:
Prosíme, vyhněte se přenášení a aktivování baterií pomocí kovových předmětů. Toto by mohlo způsobit rychlé vybití baterie. Proto nepřenášejte baterie volně v peněžence nebo kabelce spolu s mincemi nebo klíči. Knoflíkové baterie jsou také citlivé na pot, který se běžně vyskytuje na rukou. Ten může bránit průchodu elektrického proudu. Doporučujeme tedy baterii uchopit za jazýček pečetě — velmi dlouhý „komfortní jazýček“ a takto s ní manipulovat. Samozřejmě nejpohodlnější a nejpraktičtější řešení je použití magnetického pera pro snadné a bezpečné vložení baterii do přístroje.

Poznámka

Skladování

až 30"C. Baterie skladujte na suchém místě v originálním obalu. Baterie nevystavujte teplotám nad 50"C, např. v uzavřeném autě na slunci. Balení neohýbejte, aby nedošlo k poškození pečetě a vniknutí vzduchu.

Příbalový léták