Baterie do naslouchadel Widex 312—6 ks

Zdravotnický prostředek

Widex nabízí čtyři velikosti baterií do sluchadel: 10, 13, 312 a 675. Baterie Widex jsou zinko-vzdušné a pro svůj provoz potřebují vzduch. Pokud z baterie odlepíte nálepku, baterie se sama zaktivuje – nabitá bude během několika minut. Nelze dobíjet.

Cena vč. DPH
118 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks


PDK: 3077865 | Zbozi: 18125619

Popis produktu

Widex nabízí čtyři velikosti baterií do sluchadel: 10, 13, 312 a 675. Baterie Widex jsou zinko-vzdušné a pro svůj provoz potřebují vzduch. Pokud z baterie odlepíte nálepku, baterie se sama zaktivuje — nabitá bude během několika minut. Nelze dobíjet.

Užití

Widex nabízí celou řadu příslušenství navržených pro jednodušší a pohodlnější používání Vašeho sluchadla. Je důležité, aby baterie před použitím nepřišla do styku se vzduchem. Každá baterie je z výroby opatřena samolepkou, která zajistí utěsnění a čerstvost baterie před použitím.
Pokud z baterie odlepíte nálepku, baterie se sama zaktivuje — nabitá bude během několika minut.
Pokud je z baterie odstraněná nálepka a sluchadlo není používáno, pak se baterie samovolně během 4-6 týdnů vybije.
Baterie Widex nejsou nabíjecí. Když už jednou začnete baterii používat, pak už nemůže být uchována pro pozdější použití.

Dávkování

Zivotnost baterie je závislá na dvou věcech: 1. Typu sluchadla: Velmi výkonné sluchadlo spotřebuje mnohem více energie sluchadlo méně výkonné. 2. Používání sluchadla: Spotřeba energie a tím i životnost baterie je závislá také na nastavení sluchadla a jeho používání. Každý model má odlišnou spotřebu energie a každý uživatel používá sluchadlo v jiném prostředí a jinak dlouho.
Údaje o firmě
Widex je jedním z mála výrobců v oboru sluchadel, který aktivně vyvíjí, navrhuje, zkouší a vyrábí své výrobky vlastními silami.
Díky tomu můžeme nejen dodržovat technické normy, ale také využívat nejnovější technologie vyvinuté ve společnosti Widex. Navíc, využití našich vlastních zařízení nám umožňuje neomezenou pružnost ve vývoji nejlepších možných výrobků a řešení v oboru sluchadel.
Všechna Sluchadla Widex jsou navržena tak, aby byly slabé a jemné zvuky dostatečně zesíleny a tedy slyšitelné a zároveň aby nebyly hlasité zvuky nepříjemné a nekomfortní.
POSLÁNÍ A VIZE SPOLEČNOSTI WIDEX
Naším posláním je cestou originality, vytrvalosti a spolehlivosti vyvíjet sluchadla nejvyšší kvality, která zajistí lidem s nedoslýchavostí stejné komunikační možnosti jako mají lidé normálně slyšící.
Díky tomu se stal Widex světovou jedničkou v oblasti digitálních sluchadel.
Www.widex.cz
Wwww.widex.com

Příbalový léták