Barny´s VirusBlock forte—20 tobolek

Barny´s VirusBlock forte obsahuje standardizované rostlinné extrakty ženšenu, aloe a kozince, vitamin C a zinek, které podporují dobrou funkci imunitního systému.

Cena vč. DPH
259 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2647015 | Zbozi: 18123030

Popis produktu

Barnys VirusBlock forte obsahuje standardizované rostlinné extrakty ženšenu, aloe a kozince, vitamin C a zinek, které podporují dobrou funkci imunitního systému.

Účinné látky

Vitamín C
Zenšen pravý, Astragalus membranaceus
Zinek, Certified Plus Aloe vera (5 % polysacharidů)

Užití

Barny's VirusBlock forte obsahuje standardizované rostlinné extrakty ženšenu, aloe a kozince doplněné o vitamin C a zinek, které podporují dobrou funkci imunitního systému.
Užívání produktu VirusBlock forte doporučujeme pro rychlé nastartování normální funkce imunitního systému.
Ženšen patří mezi tzv. adaptogeny, rostlinné látky, které působí pozitivně na odolnost organismu vůči stresu, pomáhají tělu adaptovat se na náročné situace a změněné podmínky. Nejúčinnější látky v ženšenu jsou tzv. ginsenosidy, patří mezi nejprobádanější látky rostlinného původu vůbec.
Kozinec patří rovněž mezi adaptogeny - obsažené polysacharidy podporují přirozenou obranyschopnost organismu.
Vitamin C je důležitou látkou pro normální dobrou funkci imunitního systému zejména díky svým antioxidačním účinkům.
Přítomnost zinku v organizmu je nezbytnou podmínkou pro normální fungování řady enzymatických procesů a imunitního systému. Zinek hraje v organismu významnou roli katalyzátoru, je nezbytný pro buněčné dělení, urychluje chemické pochody a napomáhá přirozené imunitě i v oblasti nosohltanu.
Surovina Certied Plus Aloe vera se vyrábí speciální patentovanou technologií matrix z vnitřní části listů Aloe barbadensis Miller (syn. Aloe vera Linne). Obsahuje standardizovanou kvalitu účinných látek - výrobce deklaruje minimálně 10% obsah polysacharidů. Vysoké procento obsažených polysacharidů má podobný účinek na imunitu jako účinné látky ženšenu a jejich působení se vzájemně vhodně doplňuje. Aloe vera zvyšuje absorpci vit. C až o 200 % a prodlužuje jeho účinek v organismu.
ACTIValoe je ochranná známka největšího světového výrobce Aloe vera - Aloecorp Inc,
USA, jehož aloe je certifikována Mezinárodní vědeckou radou pro aloe (IASC). Surovina
ACTIValoe je ekologicky pěstovaná a zpracovaná technologií Amatrix.

Dávkování

2 kapsle ráno a 2 kapsle večer nejlépe na lačno.
Vhodné pro celiaky — bez lepku.

Fakta

Upozornění:
Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, osoby s vysokým nebo kolísavým krevním tlakem a poruchami srdečního rytmu. Vhodné pro celiaky — bez lepku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte uzavřené v suchu a temnu při teplotě do 25"C.

Složení

extrakt kořene ženšenu pravého 19% (maltodextrin, Panax ginseng, 5 % ginsenosidů) 250 mg, vitamin ©C© (kyselina L-askorbová 250. % RHP) 200. mg, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), dužina z listů aloe pravé prášková (Aloe vera, 10 % polysacharidů) 100 mg, extrakt kořene kozince blanitého (Astragalus membranaceus, maltrodextrin, 20 % polysacharidů) 50 mg, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), látka protispékavá (stearan hořečnatý), zinek (citronan zinečnatý trihydrát, 25 % RHP) 2,5 mg.
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz infoWbarnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták