Barny´s Triple blend Extra silný—700 g

Ještě obsažnější a ještě silnější produkt pro vaše klouby. Dle našeho názoru nejsilnější chondroprotektivní doplněk stravy na klouby všech dob. Pětihvězdičkový produkt pro klouby ve spolupráci s Alavis (přípravky pro klouby a chrupavky koní).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3540011 | Zbozi: 18124420

Popis produktu

chondroprotektivní doplněk stravy na klouby všech dob. Pětihvězdičkový produkt pro klouby ve spolupráci s Alavis (přípravky pro klouby a chrupavky koní).

Užití

Obsahuje kombinaci chondroprotektivních látek — glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, látky MSM a kolagenů z bezpečného přírodního zdroje.

Dávkování

Užívejte 1 odměrku doplňku stravy Barnys Triple Blend extra silný denně rozmíchanou ve vodě. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.
Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Před použitím dózu dobře protřepejte. Skladujte dobře uzavřené v suchu a temnu při teplotě do 25"C. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na dóze.

Složení

MSM (methylsulfonylmethan), glukosaminsulfát 2KCI (z korýšů), chondroitinsulfát, jablečný pektin, kolagen II. typu Cartidyss (z ryb), vitamin C, kolagen I. typu Collys (z ryb).
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., divize Pharma United Inc., Kanada, člen Kanadské obchodní komory,
Jakubská 647/2, 110 00 Praha 1. Země původu: ČR. Zákaznická linka: 800 900 077, e-mail: info©barnys.cz, www.barnys.cz

Příbalový léták