Balzám na nohy s arnikou—250 ml

Bylinný přípravek vhodný zejména k masážím. Působí příznivě při kloubních potížích, při otocích a svalové únavě. Výtažek z arniky působí regeneračně při akné a drobných oděrkách. Ke změkčení zhrublé pokožky, mozolů a k lepšímu vstřebávání podlitin.

Cena vč. DPH
95 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595058900188 | Zbozi: 18100232

Popis produktu

Bylinný přípravek vhodný zejména k masážím. Působí příznivě při kloubních potížích, při otocích a svalové únavě. Výtažek z arniky působí regeneračně při akné a drobných oděrkách. Ke změkčení zhrublé pokožky, mozolů a k lepšímu vstřebávání podlitin.

Účinné látky

Arnika

Užití

Ariková mast je výborným prostředkem k masáži, jemná masáž příznivě působí na dolní končetiny (např. při svalové únavě či při ošetřování otoků) Masáž pomáhá při kloubních potížích, zánětech artritického či artrózního charakteru.
Ariková mast se dobře hodí k péči o pokožku (při ošetřování bércových vředů, ranek, zánětů). Výtažek z arniky působí regeneračně při akné a drobných oděrkách.
Ariková mast je vhodná ke změkčení zhrublé pokožky, mozolů a poslouží k lepšímu vstřebávání podlitin.

Dávkování

Před použitím masti doporučujeme postiženou partii omýt vodou bez mýdla a dobře vysušit. Mast se nanáší v tenké vrstvě na pokožku tak, aby neucpala póry. Arnikovou mast používáme 2-3x denně (nebo dle aktuální potřeby), jemně ji vtíráme 2 až 3 minuty do kůže.
Správná aplikace masti pomáhá zvyšovat jejich následný účinek.

Fakta

Důležité zásady při aplikaci mastí: -Používat jen malé množství masti (neucpat póry). -Před použitím přípravku opláchnout postižené místo teplou vodou bez použití mýdla a osušit. -Masti aplikovat jemně (2x denně vtírat 2 až 3 minuty). -V rámci komplexní léčebné kůry doporučujeme kombinovat masti s bylinnými čaji a dalšími výrobky společnosti Dr. Popov.
Česká firma Dr.Popov s.r.o. navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Od roku 1995 nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Arniková mast neobsahuje konzervanty ani umělá barviva. Armikovou mast doporučujeme skladovat při teplotě 5 až 25 *C. Balení 50 ml.
Firma Dr.Popov s.r.o. se zabývá také poradenskou činností v oblasti alternativní medicíny, zaměřenou na fytoterapii (léčba bylinami) a dietoterapii (léčba stravou).

Poznámka

Učinek arniky horské je v masti podpořen tymiánem obecným — zvyšuje se tak výsledný vliv arniky.

Složení

Vepřové sádlo, včelí vosk, arnika horská, tymián obecný, parfém (směs přírodních silic). (Adeps Suillus, Cera Alba, Arnica Montana Flower Extract, Thymus Vulgaris Extract,
Parfum)
Údaje o firmě www.drpopov.cz

Příbalový léták