BABY NOVA Nůžky—dětské s pouzdrem

Nůžky na stříhání nehtů pro děti s pouzdrem. Vyrobeno z nerezové oceli. Bezpečná a praktická potřeba pro maminky. Nůžky díky speciálnímu zakončení stříhací hrany stříhají velmi dobře.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4001071333383 | Zbozi: 18108846

Popis produktu

Nůžky na stříhání nehtů pro děti s pouzdrem. Vyrobeno z nerezové oceli. Bezpečná a praktická potřeba pro maminky. Nůžky díky speciálnímu zakončení stříhací hrany stříhají velmi dobře.

Užití

Nůžky na stříhání nehtů pro děti s pouzdrem. Vyrobeno z nerezové oceli. Bezpečná a praktická potřeba pro maminky. Nůžky díky speciálnímu zakončení stříhací hrany stříhají velmi dobře. Vhodné do myčky nádobí.
Upozornění:Tento výrobek není žádná hračka!! Nikdy nedávejte dítěti bez dozoru rodičů, nebezpečí úrazu!!! Před každým použitím výrobek prohlédněte.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Pod značkou BABY-NOVA vždy objevíte osvědčený a mnohostranný výrobní program kojeneckého zboží nejvyšší kvality - vše pro zdravý vývoj Vašeho dítěte. Tato kvalita je zaručena atesty jak na použitý materiál, tak i na použité barvy u našich výrobků.

Poznámka

Baby-Nova je značkou firmy Novatex GmbH, sídlo firmy se nachází ve městě Pattensen u Hannoveru v Německu. Jako nezávislý rodinný podnik se angažuje už přes 20 let do všech individuálních přání dětí a jejich rodičů.
K docílení nejvyšší spokojenosti zákazníků nepřistupuje firma v otázce kvality k žádným kompromisům. Větší část výrobků se zhotovuje přímo v Německu. Proto jsou všechny dudlíky, láhve a savičky vyráběny v moderní továrně v Lagensteinu (Sasko).
U použitých materiálů se dbá na nejvyšší kvalitu. Proto jsou barvy, používané na výrobky, nesmazatelné, nedají se odmočit, neodlupují se a nemůžou být jinými barvami nahrazeny.
Certifikovaná bezpečnost:
Ke stálému zaručení bezpečnosti výrobků firmy Baby-Nova, podléhá produkce nejpřísnějším kontrolám a permanentnímu zaručení kvality. K tomu jsou výrobky kontrolovány nezávislým institutem Fresenius, ještě než přijdou na trh. Samozřejmě jsou všechny výrobky Baby-Nova bez PVC. Viditelnou značkou pro splnění všech bezpečnostních kontrol je CE-značka, díky tomu odpovídají všechny produkty Baby-Nova nejpřísnějším Evropským normám:
Euronorma EN 1400: Bezpečnostnětechnické požadavky a zkoušky:dudlíky pro kojence a malé děti
Euronorma EN 12586:Bezpečnostnětechnické požadavky a zkoušky:držáky dudlíků
Euronorma EN 14372:Bezpečnostnětechnické požadavky a zkoušky:příbor a nádobí pro kojence a malé děti
Euronorma EN 14350:Bezpečnostnětechnické požadavky a zkoušky:výrobky pro tekutou dětskou stravu-lahve a skleničky,pohárky na pití
Euronorma EN 71: Bezpečnostnětechnické požadavky a zkoušky:Hračky pro kojence

Příbalový léták