AVILUT oční kapky—10x0.5ml

Zdravotnický prostředek

AVILUT® Oční kapky jsou oční kapky s lubrikačním, zvlhčujícím účinkem na bázi destilované vody s výtažkem ze slézu a s kyselinou hyaluronovou v praktických sterilních obalech po jednotlivých dávkách.

Cena vč. DPH
216 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3133163 | Zbozi: 18116804

Popis produktu

AVILUTO Oční kapky jsou oční kapky s lubrikačním, zvlhčujícím účinkem na bázi destilované vody s výtažkem ze slézu a s kyselinou hyaluronovou v praktických sterilních obalech po jednotlivých dávkách.

Užití

Pro unavené oči.
Složky přípravku AVILUTB Oční kapky pomáhají zvlhčit suché, unavené a červené oči a přinášejí jim úlevu a příjemný osvěžující pocit. Především kyselina hyaluronová, která je v očích přirozeně přítomna, kromě svého zvlhčujícího účinku podpořeného výtažkem ze slézu, působí také jako lubrikační činidlo. Proto je přípravek AVILUTA Oční kapky určen pro úlevu suchých, unavených, svědících a červených očí, podrážděných nadměrnou námahou (jako je používání kontaktních čoček, nebo dlouhá práce na počítači či sledování televize), suchým vzduchem s létajícími nečistotami (ve vytápěných, klimatizovaných, prašných prostorách, v prostředí se smogem nebo jiným znečištěním ovzduší), či jinými podmínkami, které mají vliv na normální tvorbu slz.

Dávkování

Po otevření vnějšího obalu: 1. Vyjměte lahvičku s jednou dávkou přípravku ze sady obsahujícího pět balení. 2. Odšroubujte štítek a odstraňte uzávěr, který můžete později znovu použít pro uzavření lahvičky. 3. Mírným tlakem na lahvičku kápněte 2-3 kapky do každého oka podle potřeby.

Složení

100 ml přípravku obsahuje: Destilovanou vodu s výtažkem ze slézu 10 g, sodnou sůl kyseliny hyaluronové 0,2 g, chlorid sodný 0,8 g, dodekahydrát fosforečnanu disodného 0,3 g, monohydrát fosforečnanu sodného 0,03 g, EDTA 0,05 g, vodu na injekce podle potřeby až 100 ml.

Příbalový léták