Attends Čistící pěna—400 ml

Čistící pěna Attends je aktivní suchá pěnová báze, která velice jemně, účinně a rychle odstraňuje i přischlou nečistotu (zbytky stolice). Neobsahuje alkohol, pH 6,2-7,2. Spray 400ml.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7332152202791 | Zbozi: 18105082

Popis produktu

Čistící pěna Attends je aktivní suchá pěnová báze, která velice jemně, účinně a rychle odstraňuje i přischlou nečistotu (zbytky stolice). Neobsahuje alkohol, pH 6,2-7,2. Spray 400ml.

Užití

chrání před vnějšími vlivy a pomáhá odstranit odpadní produkty a přebytečné tekutiny.
Být inkontinentní znamená další negativní vliv na pokožku a je nutná zvláštní péče při hygieně. Čistící pěna rychle a šetrně odstraňuje zbytky stolice. Allantoin zanechává na pokožce jemný ochranný film a D-Panthenol zaručuje efektivní ochranu pokožky.

Dávkování

Nastříkejte pěnu přímo na pokožku, nechte vstřebat a otřete, dokud pokožka nebude čistá. Opakujte dle potřeby. Před použitím důkladně protřepejte.
Pozor: přípravek obsahuje extrémně hořlavý aerosol.

Fakta

Díky obsahu přírodních, jemných složek jako je heřmánek a citrusová esence jsou přípravky Attends pro očistu pokožky extra jemné a přátelské k pokožce. Vitamíny D- pantenol, vitamín E, provitamín B5 a olej z pšeničných klíčků chrání a regenerují i tu nejcitlivější a křehkou pokožku.

Poznámka

Jako doplněk Attends nabízí celou řadu vysoce kvalitních produktů v péči o pokožku.
Tyto výrobky jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly dva stupně péče a ochrany pro citlivou pokožku: očistu a péči. Produkty určené pro očistu umožňují jemné očištění, produkty pro péči pak optimální ochranu. Pro ucelení sortimentu Attends také nabízí i další produkty, jako jsou jednorázové žínky a suché ubrousky. Kosmetické přípravky
Attends jsou rozděleny do dvou řad: pro očistu pokožky a péči o pokožku. Produkty, které patří k „očistě“ jsou označeny modře, zatímco produkty patřící k „péči“ jsou označeny růžově. V řadě pro očistu pokožky najdete čistící pěnu, vlhčené ubrousky, mycí emulzi a další pomůcky jako jednorázové mycí žínky a suché ubrousky. Po očištění je nutné pokožku plně chránit, k tomu máte k dispozici tělové mléko, hydro gel a ochranný krém. Kosmetiku najdete v praktických obalech v několika velikostech. Attends
Vám poskytuje profesionální péči o pokožku, bez ohledu zda žijete doma nebo v zařízení.

Složení

D-Panthenol, Allantoin, Citrusová esence

Příbalový léták