Aromatica Heřmánková mast—50 g

Aromatica Heřmánková mast je vhodná ke každodennímu použití. Dokonale promašťuje a ošetřuje podrážděnou a vysušenou kůži a navíc působí i protizánětlivě.

Cena vč. DPH
105 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2762368 | Zbozi: 18105427

Popis produktu

Aromatica Heřmánková mast je vhodná ke každodennímu použití. Dokonale promašťuje a ošetřuje podrážděnou a vysušenou kůži a navíc působí i protizánětlivě.

Účinné látky

Heřmánkový extrakt
Vepřové sádlo

Užití

Heřmánková mast je připravená osvědčeným způsobem, kdy základem je vepřové sádlo obohacené o účinné látky z heřmánku lékařského. Pečlivý a šetmý způsob přípravy zajišťuje zachování hodnotných složek surovin a současně uživatelský komfort při použití přípravku.

Dávkování

1- 2x denně rozetřete v tenké vrstvě na umytou, lehce osušenou kůži.

Fakta

Vepřové sádlo - Tvoří masťový základ. Vyznačuje se velmi dobrou kožní snášenlivostí, svým složením se podobá lipidovému zastoupení v pokožce. Je vhodným nosným médiem pro další účinné látky.Heřmánek lékařský (Chamomilla recutita) - Obsahuje silici s typickou vůní, která je složená z terpenů jako azulen a bisabolol, seskviterpenů, flavonoidů a dalších látek. Díky těmto látkám vykazuje dobře známé účinky. Má uklidňující efekt, působí proti zánětům, infekčním ložiskům, pomáhá tlumit případnou bolest. Napomáhá tak zklidnění zanícené a infekcí postižené kůže a podporuje její hojení bez tvorby výrazných jizev.
Údaje o firmě .
Firma AROMATICA vznikla v roce 1992. Zakladateli společnosti byl Ladislav Šimůnek a
Dr.PhMr. Jan Rukavička, který podle původních receptur svého otce prof. Dr.PhMr. Jana
Rukavičky st. obnovil výrobu bylinných léčebných přípravků. V roce 1997 se firma přestěhovala do větších prostor a přibyly nové výrobní linky. Kvalita výrobků, cenová dostupnost i obliba u zákazníků umožnily firmě vybudovat si pevné postavení na trhu s doplňky stravy a bylinnou kosmetikou.Spolupráce s vědeckými pracovišti a univerzitami (Farmaceutická fakulta Brno, Lékařská fakulta MU a VUT), ale i vlastní odborné a technologické zázemí dávají firmě možnost produkovat výrobky na vysoké kvalitativní úrovní specializující se především na udržení zdraví a zdravý životní styl, a také na zvyšování odolnosti organizmu a tím i udržení maximální fyzické a duševní pohody člověka.Na kvalitu výrobků společnosti AROMATICA poukazuje i stále rostoucí poptávka.
Velký důraz je proto kladen vedle zdokonalování současných služeb na vývoj nových výrobků. Mimo to firma nabízí své technologie i odborné znalosti k realizaci externích projektů, stejně jako profesionální obchodní tým, který umožňuje nejen zahraničním firmám prezentovat výrobky na českém, převážně lékárenském trhu.V prosinci roku 2009 firma vytvořila nové webové stránky, které poskytují zákazníkům maximum informací k jednotlivým výrobkům v produktové sekci, informace o použitých bylinách v sekci herbáře, ale také poradnu, kde mohou zákazníci i odborníci konzultovat své případné dotazy. www.aromatica.cz

Příbalový léták