Aloe vera gel s borůvkou a rakytníkem—500 ml

Přírodní šťáva z listů Aloe doplněná extrakty z plodů borůvky a rakytníku pro univerzální použití k posílení a revitalizaci organismu. Působí blahodárně na trávicí a imunitní soustavu, na ženské orgány, posiluje.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062351573 | Zbozi: 18120495

Popis produktu

Přírodní šťáva z listů Aloe doplněná extrakty z plodů borůvky a rakytníku pro univerzální použití k posílení a revitalizaci organismu. Působí blahodárně na trávicí a imunitní soustavu, na ženské orgány, posiluje.

Účinné látky

Aloe vera
Borůvka extrakt
Rakytník řešetlákový

Užití

Aloe příznivě ovlivňuje stav a činnost trávicí soustavy, podporuje pohyb střevního obsahu, přispívá k pravidelné střevní funkci. Pomáhá udržovat normální hladinu krevního cukru, podporuje tvorbu a vylučování inzulínu. Posiluje imunitní systém, přispívá k přirozené ochraně proti mikroorganismům. Blahodárně působí na ženské orgány, usnadňuje průběh menstruačního cyklu a menopauzy. Pomáhá při únavě, stimuluje metabolismus. Příznivě působí na funkci kůže a na stav vlasů a nehtů. Borůvka se podílí na udržování normálního metabolismu cukrů, tuků, bílkovin, na udržování funkčních sliznic žaludku a tenkého střeva i na regulaci normálního pohybu střevního obsahu. Podporuje ostré vidění, funkci sítnice, výživu a zachování standardní kolagenové hladiny v oku. Podporuje integritu cévního systému a cirkulaci krve, potlačuje pocit „těžkých nohou“. Rakytník přispívá k přirozené obraně organismu a k normální činnosti imunitního systému. Blahodárně ovlivňuje činnost střevního traktu, posiluje aktivitu srdce a metabolismus. Příznivě působí na kvalitu ústní, oční, vaginální sliznice a kůže.

Dávkování

15 - 50 ml za den (nejlépe ráno a večer, 1 hod. před jídlem). Dlouhodobé užívání: 10 - 25 ml za den.

Příznaky

Poruchy trávení a střevní činnosti, oslabená obranyschopnost, zvýšená glykémie, obtížný průběh menstruace a menopauzy, zhoršené vidění v šeru a degenerace oka, oslabená imunita, potřeba detoxikace.

Prevence

Při pravidelném užívání pomáhá udržovat organismus v normálním stavu.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku výrobku.

Vedlejší příznaky

Při nadměrném užívání či u citlivějších jedinců se může vyskytnout průjem.

Fakta

Lze připravit lahodný nápoj zředěním s vodou v poměru 2 : 1 (nebo dle chuti).

Poznámka

Lze použít k péči o ústní dutinu.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták