Aloe Vera 97% zklidňující gel—100 ml

Aloe Vera 97% je chladivý a zklidňující gel působící blahodárně na podrážděnou pokožku po opalování, holení nebo bodnutí hmyzem. Aloe Vera gel pokožku účinně hydratuje a regeneruje.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3789956 | Zbozi: 18129979

Popis produktu

Aloe Vera 97% je chladivý a zklidňující gel působící blahodárně na podrážděnou pokožku po opalování, holení nebo bodnutí hmyzem. Aloe Vera gel pokožku účinně hydratuje a regeneruje.

Účinné látky

Aloe vera
Panthenol

Užití

Je určený k zevnímu upotřebení pro pokožku nadměrně ozářenou sluncem, podrážděnou nebo drobně poraněnou. Vhodné užití po slunění, opalování v soláriu, holení a depilaci nebo po bodnutí hmyzem.

Dávkování

Na pokožku naneste přiměřené množství gelu a rozetřete, dle potřeby opakujte. Gel se rychle se vstřebává a zanechává příjemný chladivý pocit.
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce. Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně © ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu na našich webových stránkách
Www.vivaco.cz.

Příbalový léták