Allnature Vitamín D3+K2 Premium—120 tablet

Tento doplněk stravy od značky Allnature obsahuje kombinaci vitamínu D3 a K2. Vitamín D3 je přirozeně se vyskytující forma vitamínu D a je ve velké míře vytvářen v kůži při jejím vystavování slunečnímu záření.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3731032 | Zbozi: 18132287

Popis produktu

Tento doplněk stravy od značky Allnature obsahuje kombinaci vitamínu D3 a K2. Vitamín
D3 je přirozeně se vyskytující forma vitamínu D a je ve velké míře vytvářen v kůži při jejím vystavování slunečnímu záření.

Užití

Vitamín D přispívá k normální hladině vápníku v krvi, k udržení normálního stavu kostí a zubů. Přispívá také k normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk. Vitamín K přispívá k normální srážlivosti krve a k udržení normálního stavu kostí.

Dávkování

1 tableta denně, zapít dostatečným množstvím vody.

Fakta

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Složení

Vitamín D3 (cholekalciferol), Vitamín K2 (menachinon), plnidla: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearan hořečnatý.

Příbalový léták