Allnature Ananas sušený mrazem kousky—20 g

Ovoce bylo prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do müsli, kaše nebo jogurtu. Užijte si příjemné křupnutí!

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3541845 | Zbozi: 18130516

Popis produktu

Ovoce bylo prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do můsli, kaše nebo jogurtu. Užijte si příjemné křupnutí!

Užití

Ananas sušený mrazem - nebo také lyofilizovaný ananas — prochází procesem, kdy je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody, ale také kyseliny octové, popř. alkoholu, pokud ho dané ovoce obsahuje.
Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Mrazem sušené ovoce má při správném způsobu skladování dlouhou trvanlivost. Mrazem sušený ananas si uchovává vlastnosti čerstvého ananasu s příjemným křupnutím.

Dávkování

Dle potřeby

Příbalový léták