Advance Spirulina —1000 tablet

Spirulina ADVANCE obsahuje 100% čistou spirulinu prémiové BIO kvality. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani další přídatné látky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3110104 | Zbozi: 18120592

Popis produktu

Spirulina ADVANCE obsahuje 100% čistou spirulinu prémiové BIO kvality. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani další přídatné látky.

Užití

100% čistá:
Spirulina ADVANCE obsahuje 100% čistou spirulinu. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani další přídatné látky.
BIO kvalita:
Spirulina ADVANCE je pěstována v čistém prostředí na ostrově Hainan v Jihovýchodní
Asii. Teplo, průzračně čistá voda a extrémně silný sluneční svit po dobu 12 hodin denně zaručují optimální podmínky pro růst spiruliny. Kontrolované podmínky pěstování zaručují čistotu finální suroviny bez obsahu kontaminujících látek. Kvalita surovin a celého výrobního procesu je garantována certifikací BIO — konkrétně certifikáty Organic
Naturland a Organic CERES.
Kvalita výrobního procesu:
Pěstitel, od kterého odebíráme, patří mezi světovou špičku. Celý proces zpracování je maximálně šetrný a zohledňuje snahu zachovat ve spirulině všechny hodnotné látky. Na konci výroby následuje výstupní kontrola suroviny. V ČR provádíme nezávislou kontrolu kvality v akreditované laboratoři - mikrobiologickou a chemickou analýzu. Díky tomu můžeme zaručit spirulinu té nejvyšší kvality.
Při hubnutí:
Užívání spiruliny podporuje kontrolu tělesné hmotnosti a hubnutí.
Imunita a obranyschopnost:
Spirulina podporuje správnou funkci imunitního systému a přirozenou obranyschopnost.
Vitalita:
Spirulina podporuje celkovou vitalitu.
Vitamíny a minerály v přirozené podobě:
Spirulina obsahuje řadu vitaminů a minerálních látek. Tělo tyto látky při užívání spiruliny přijímá v přirozené podobě a ne synteticky vyrobené.
Zdravá hladina cukru v krvi:
Spirulina přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi.
Aminokyseliny:
Spirulina obsahuje 18 různých aminokyselin, včetně esenciálních, které si tělo neumí samo vyrobit a musí je přijímat v potravě.
Chlorofyl:
Chlorofyl je unikátní zelené barvivo, pomocí kterého získávají rostliny energii ze slunečního záření a dále ji využívají. Spirulina obsahuje jednu z nejvyšších koncentrací chlorofylu za všech rostlin.
Ochrana před volnými radikály:
Spirulina je antioxidant a pomáhá tak chránit buňky před negativním působením volných radikálů.

Dávkování

Užívání a dávkování:
Dospělí: 2x denně 6 až 12 tablet. Noví uživatelé bez zkušeností s užíváním: začněte na dávce 2x denně 3 tablety a dávku postupně po týdnech zvyšujte. Děti od 3 let: 1 až 4 tablety denně.
Užívejte ideálně 15 až 30 minut před jídlem. Dostatečně zapijte (min. 2 dcl vody). Během užívání doporučujeme zvýšený příjem tekutin. Balení obsahuje 1000 tablet.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Při poruchách krevní srážlivost nebo pokud užíváte léky na snížení srážlivosti krve se poraďte o vhodnosti užívání s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 “C. Ukládejte mimo dosah dětí. Bez lepku. Doplněk stravy.

Složení

Balení: 1 000 tbl. 100% sladkovodní sinice Spirulina, 200mg / 1 tableta.
Neobsahuje přídatné látky. Bez lepku.

Příbalový léták