Advance Dermavit—60 tobolek

Dermavit je nutrikosmetický přípravek, který je v ČR zcela unikátní svým komplexním složením. Přírodní látky kolagen, kyselina hyaluronová, koenzym Q10, methionin, aloe vera, rakytník, a další podporují maximální synergický efekt.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909043 | Zbozi: 18125982

Popis produktu

Dermavit je nutrikosmetický přípravek, který je v ČR zcela unikátní svým komplexním složením. Přírodní látky kolagen, kyselina hyaluronová, koenzym 10, methionin, aloe vera, rakytník, a další podporují maximální synergický efekt.

Užití

Zdravá pleť:
Aloe vera, rakytník, niacin a zinek přispívají k udržení normálního stavu pokožky a napomáhají tak udržovat pleť zdravou - přirozeně krásnou.
Antioxidanty:
Vitaminy C, E a zinek jsou antioxidanty a pomáhají chránit buňky pokožky před negativním působením volných radikálů.
Tvorba kolagenu:
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže.
Pročištění a detoxikace:
Aloe vera podporuje pročištění a detoxikaci organismu.
Krásná pleť:
Dermavit je vhodným doplňkem pro komplexní péči o zdraví a krásu Vaší pleti.

Dávkování

Doporučená dávka 1 až 2 kapsle denně.
Užívejte nejlépe po jídle.
Užívejte alespoň 1 měsíc.
Vhodné i k dlouhodobému užívání.
Dostatečně zapijte.
Balení obsahuje 60 kapslí.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek.
Doplněk stravy.

Složení

L-methionin, želatina, kolagen (kolagennní hydrolyzát), inulin, Aloe vera extrakt, rakytník řešetlákový extrakt, vitamin C (kyselina L-askorbová), beta-karoten, kyselina hyaluronová, koenzym 10, niacin (nikotinamid), vitamin E (DL-alfa-tokoferol acetát), zinek (oxid zinečnatý), látka protispékavá: stearan hořečnatý. Bez lepku.
Údaje o firmě
Výrobcem Dermavitu je české firma ADVANCE nutraceutics. Při výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Všechny bylinné extrakty jsou obsaženy ve vysoké koncentraci. Celý výrobní proces podléhá přísné kontrole
HACCP. Každá vyrobená šarže je analyzována v nezávislé laboratoři.

Příbalový léták