AcidoFit MD grep a citrón—šumivé tablety 15+1

Výrobek na překyselený organismus a svalové křeče, neutralizuje kyseliny v těle, doplňuje minerály potřebné ke správnemu fungování organismu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8586011211816 | Zbozi: 18111134

Popis produktu

Výrobek na překyselený organismus a svalové křeče, neutralizuje kyseliny v těle, doplňuje minerály potřebné ke správnemu fungování organismu.

Účinné látky

vápník sodík

Užití

Minerální nápoj, který slouží na doplnění vitamínů a minerálů. Vitamíny skupiny B a vitamin C mají příznivý vliv na správnou funkci nervového systému, fungování imunitního systému. Niacín přispívá k udržení zdravé pokožky. Vápnik a hořčík napomáhají správnému fungování svalů a nervového systému. Určený pro lidi , kterých pH moču je nižší jako 7, pro lidi s žaludečními problémami a problémami s trávením, pro sportovce trpící svalovými křeči pro lidi s nízkým obsahem minerálů, pro lidi s poruchami prokrvení organismu, neustále studenými končetinami.

Dávkování

Sumivá tableta do 250 — 300 ml čisté vody. Dospělí1- 4 tablety na den, děti od 7 let: 1— 2 tablety na den.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nevhodný pro děti do 7 let.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Nevystavujte přímému slunečnímu světlu! Skladujte v suchém prostředí, při teplotě od 10"C do 25"C, v dobrě uzavřeném obalu, mimo dosahu malých dětí. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy.

Složení

Sorbitol (0,75g), hydrogénuhličitan sodný(0,72g), mléčnan vápenatý(0,75g), regulátory kyslosti: k.citrónová (0,68g), mléčnan hořečnatý(0,55g), citran draselný (0,3g), zelený čaj (0,29), fosforečnan trisodný(0,1g), oxid křemičitý, polyetylénglykol (E1521), lucerna siata,
Aloe | vera, vitamíny ©: ovitC (k. L-askorbová), niacín | (nikotinamid), — vit.E (DL—tokoferylacetát), k. pantoténová (D-pantotenát vápenatý), © vit. B6 (pyridoxinhydrochlorid), vit.B2 (riboflavín), vit. B1( tiamínhydrochlorid), kys. listová (kys.pteroylmonoglutámová ), D-biotín (D-biotín), vit. B12 (kyanokobalamín ), sladidlo: sukralóza, naringin, arómy: pomerančová, limetková, citrónová, grapefruitová.

Příbalový léták