Acai Slim—90 tobolek

Doplněk stravy Acai Slim obsahuje jedinečnou kombinaci extraktů acai berry, garcinie a guarany, které mohou napomáhat k redukci váhy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2511187 | Zbozi: 18109638

Popis produktu

Doplněk stravy Acai Slim obsahuje jedinečnou kombinaci extraktů acai berry, garcinie a guarany, které mohou napomáhat k redukci váhy.

Účinné látky

Acai berry extratk
Garciia kambodža

Užití

ACAI SLIM je jedinečná kombinace extraktů acai berry, garcinie a guarany, které mohou napomáhat k redukci váhy. Acai berry pochází z palem rostoucích v deštných pralesech v Amazonii. Magická síla Acai je skryta v tmavě fialových bobulích, které obsahují bohatý komplex vitamínů, nenasycených mastných kyselin, bílkovin, vlákniny, rostlinných sterolů a mnohých dalších látek. Acai jako silný antioxidant může přispívat ke spalování tuků, a tím celkově napomáhat při redukci váhy. Garcinie je zdrojem kyseliny hydroxycitónové, příznivě ovlivňuje metabolismus cukrů a tuků a pomáhá tlumit pocit hladu. Guarana napomáhá zvyšovat odbourávání tuků, zlepšuje výkonnost těla.

Dávkování

2-4 kapsle denně, dostatečně zapít vodou. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Kontraindikace

Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno pro děti.

Fakta

Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Obsahuje kofein.

Složení

Jedna kapsle obsahuje Acai berry extrakt (Euterpe oleracea) 350 mg, Garcinie kambodžská (Garcinia cambogia) 60 mg, Guarana extrakt 22% kofein (Paullinia cupana) 60 mg, kluzné látky - stearan hořečnatý, želatina, barviva-oxid titaničitý.

Příbalový léták