Abena Skincare Zinková mast—100 ml

Zinková mast se používá pro vytvoření bariéry proti agresivním projevům moče a stolice, vhodná pro inkontinentní a imobilní pacienty.

Cena vč. DPH
125 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 5703538932854 | Zbozi: 18121725

Popis produktu

Zinková mast se používá pro vytvoření bariéry proti agresivním projevům moče a stolice, vhodná pro inkontinentní a imobilní pacienty.

Účinné látky

Zinek

Užití

Zinková mast obsahuje 20% oxidu zinečnatého, který je známý svými antiseptickými vlastnostmi a pomáhá uklidnit podrážděnou anebo zarudlou pokožku. Zinková mast se používá pro vytvoření bariéry proti agresivním projevům moče a stolice. Vhodná pro osoby s rizikem rozvoje dermatitidy spojené s inkontinencí (IAD) anebo pro osoby s rizikem vzniku proleženin. Neobsahuje barviva ani parfémy. Pro každodenní péči.

Dávkování

Dle potřeby.
Opatrně naneste a rozetřete v tenké vrstvě.
Tento produkt by měl být používán pouze externě.
Vyvarujte se kontaktu s očima.

Prevence

Vhodná pro vytvoření bariéry proti agresivním projevům moče a stolice.

Fakta

Řada léčebné kosmetiky k péči o pokožku je založena na základních principech hygieny.
Jedná se o ucelený soubor obsahující výrobky k mytí, čištění, krémy, tělová mléka i masti. Tyto výrobky byly speciálně vyrobeny na základě konzultací s konečnými uživateli pro uspokojení individuálních potřeb každého jednotlivce a jsou dávkovány z hygienických dávkovačů ve velmi pečlivě odměřených množstvích.

Poznámka

Balení Abena Skincare jsou barevně rozlišená pro lepší orientaci při použití a to následujícím způsobem: bílé - masti, modré - mytí vodou, zelené - mytí bez vody, červené - desinfekční prostředky, žluté - krémy a tělová mléka.
Údaje o firmě www.abena.cz

Příbalový léták