Weleda Zklidňující tělové mléko —200 ml

Vydatné pěsticí mléko s pečlivě vybranými přírodními surovinami má na pokožku blahodárně uklidňující účinek a zmírňuje svědění velmi citlivé pokožky se sklonem k atopii.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2927458 | Zbozi: 18136518

Popis produktu

Vydatné pěsticí mléko s pečlivě vybranými přírodními surovinami má na pokožku blahodárně uklidňující účinek a zmírňuje svědění velmi citlivé pokožky se sklonem k atopii.

Užití

Naneseme na pokožku těla a jemně rozetřeme. BIO Kkokosový a sezamový olej dodávají pokožce intenzivní péči, vzácné výtažky z proskurníku lékařského v BIO kvalitě a z violky trojbarevné zklidňují podrážděnou pokožku a zmírňují svědění.

Dávkování

Po koupeli či umytí naneseme na pokožku těla a rozetřeme. Přípravek vhodný pro každodenní péči o velmi citlivou pokožku dětí i dospělých.

Příznaky

Suchá, zarudlá, vysoce citlivá pokožka.

Kontraindikace

Nejsou žádné známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Všechny výrobky WELEDA naplňují důležité poslání, totiž dívat se na lidský organismus jako na nedělitelný celek a přispívat k jeho zdraví a rovnováze.
WELEDA má ve své nabídce léky - originální antroposofická léčiva, fytoterapeutika i homeopatika. Celosvětovému uznání se těší také přírodní léčebná kosmetika WELEDA a dietetické produkty.
Výrobou kosmetiky a léků WELEDA neškodí životnímu prostředí. Naopak. Spolupracuje s ekologickými organizacemi na celém světě a snaží se tak naplňovat svůj postoj zodpovědnosti člověka za přírodu. Výrobky WELEDA nacházejí v Čechách spokojené zákazníky již 75. rokem. Věříme, že potěší také vás.

Složení

Water (Agua), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,
Glycerin, Alcohol, © Cetearyl| © Glucoside, Beeswax (Cera © Alba), Hydrogenated
Coco-Glycerides, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Borago Officinalis Seed Oil,
Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Unsaponifiables, Glyceryl| Stearate SE, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,
Althanea Officinalis Root Extract, Viola Tricolor Extract, Xanthan Gum, Glyceryl
Caprylate, Sgualane.
Údaje o firmě
Wwww.weleda.cz
Wwww.weleda.de

Příbalový léták