Weleda Set Citrusová hydratační péče—Sprchový krém a krém na ruce

SET Citrusová hydratační péče obsahuje Citrusový osvěžující sprchový krém 200 ml a Citrusový krém na ruce a nehty 50 ml.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3998367 | Zbozi: 18136594

Popis produktu

SET Citrusová hydratační péče obsahuje Citrusový osvěžující sprchový krém 200 ml a
Citrusový krém na ruce a nehty 50 ml.

Užití

Citrusový osvěžující sprchový krém - Dodává tělu novou energii a pokožce příjemný osvěžující zážitek ze sprchování. Hodnotný sezamový olej vyživuje pokožku a udržuje její přirozenou vlhkost.
Citrusový krém na ruce a nehty - Udržuje Vaši pokožku sametově hebkou a podporuje zdravý růst nehtů. Výtažky z květů macešky a měsíčku lékařského blahodárně působí na popraskanou pokožku.

Dávkování

Citrusový osvěžující sprchový krém - Potřebné množství sprchového krému rozetřeme na vlhké tělo. Pro každodenní použití.
Citrusový krém na ruce a nehty - Krém důkladně vetřete do pokožky rukou po umytí nebo kdykoliv během dne, kdy pocítíte potřebu. Zvláštní pozornost věnujte nehtům a nehtové kůžičce.

Příznaky

Suchá pokožka, křehké a lámavé nehty, popraskaná pokožka.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Ojedinělá alergická reakce na některou z obsažených složek.

Fakta

Sprchového krému i krému na ruce stačí opravdu malé množství.

Složení

Citrusový osvěžující sprchový krém - Voda, sezamový olej, cukerný tenzid, alkohol, jemný anionický tensid, rostlinný glycerin, karagen, parfém (přírodní éterické oleje), xantan (přírodní látka s bobtnavými účinky), kyselina mléčná, éterický olej z oplodí citrónu, limonen“, linalool“, citral* *z přírodních éterických olejů
Citrusový krém na ruce a nehty - Voda, mandlový olej, lanolin, glycerin, hydrolyzovaný včelí vosk, maceškový extrakt, karnaubský vosk, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt z květů heřmánku lékařského, extrakt z květů měsíčku lékařského, olej z kůry citronů, parfém“, limonen“, linalol“, citronelol*, geraniol*, citral“ *z přírodních éterických olejů
Údaje o firmě
Weleda vyrábí několik tisíc druhů léčiv, přes 100 přípravků přírodní kosmetiky a doplňků stravy a v současné době zaměstnává na plný úvazek téměř 2000 lidí. Všechny přípravky Weledy jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Weleda si sama pěstuje léčivé rostliny ve vlastních zahradách.

Příbalový léták