Weleda Coldcream —30 ml

Má obzvlášť lehkou krémovou konzistenci. Promašťuje suchou kůži a redukuje ztrátu vlhkosti, aniž by zabraňoval jejímu dýchání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3227429 | Zbozi: 18131844

Popis produktu

Má obzvlášť lehkou krémovou konzistenci. Promašťuje suchou kůži a redukuje ztrátu vlhkosti, aniž by zabraňoval jejímu dýchání.

Užití

Krém je vhodný k péči o unavenou pokožku rukou, drsnou pokožku loktů či kolen nebo o pokožku namáhanou chladem či klimatizovaným prostředím kanceláří.

Dávkování

Odpovídající množství dle vlastní potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Ojedinělá alergická reakce na některou ze složek.

Fakta

Lidská kůže je vysoce citlivý a komplikovaný orgán,který reaguje na vlivy životního prostředí. Tyto vlivy mohou kůži člověka posílit nebo poškodit Mnohostranné,vědecky prokázané poznatky o souvislosti kožních a orgánových onemocnění, potvrzují důležitost přírodní,celostní péče o tělo. Přirozená péče o kůži staví vedle kosmetických efektů do popředí i léčebné účinky. Přípravky péče o tělo Weleda přitom plní tři základní úkoly:Chrání a pěstí pokožku. Harmonizují funkce kůže. Mají povzbuzující účinky na celý organismus.

Složení

Voda, mandlový olej, arašídový olej, bílý včelí vosk, alkohol, glyceryl oleát, parfém", sorbitan olivát, síran zinečnatý, limonen“, linalol*, citronelol*, geraniol*, citral“
Údaje o firmě www.weleda.cz

Příbalový léták