Walkers Luxury směs sušenek s čokoládou —250 g

Luxusní směs skotských máslových sušenek a sušenek s čokoládou v krásně zdobené dárkové krabičce. Vhodné pro vegetariány.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3541647 | Zbozi: 18145710

Popis produktu

Luxusní směs skotských máslových sušenek a sušenek s čokoládou v krásně zdobené dárkové krabičce. Vhodné pro vegetariány.

Užití

Máslové sušenky výborné k čaji či kávě nebo jen tak na mlsání. Díky luxusnímu balení potěší také jako dárek. Jsou bez umělých barviv, aromat a konzervačních látek, vyrobeny dle tradičních rodinných receptur.

Dávkování

Kontraindikace

Obsahuje alergeny : MLÉKO, PŠENICI, SÓJU. Může obsahovat OŘECHY.

Fakta

Vhodné pro vegetariány. Bez umělých barviv, aromat a konzervačních látek.

Složení

PŠENIČNÁ mouka (PŠENIČNÁ mouka, uhličitan vápenatý, železo, niacin, thiamin), máslo (z MLÉKA) (25%), cukr, mléčná čokoláda(10%) (cukr, sušené plnotučné MLEKO, kakaové máslo, , kakaová hmota, emulgátor: SOJOVY lecitin; přírodní vanilková příchuť), hořká čokoláda (6%) (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVY lecitin; přírodní vanilková příchuť), sůl.
Údaje o firmě
Společnost Walkers Shortbread Ltd. byla založena roku 1898 Josephem Walkerem a dle jeho tradičních receptur, které jsou předávány z generace na generaci se sušenky pečou dodnes.
Již první pohled na nezaměnitelný skotský tartan na obalech dokazuje, jak moc si
Wolkerovi cení skotského dědictví. Rodina osobně garantuje, že sušenky jsou vyráběny s použitím jen těch nejlepších surovin a neobsahují žádná umělá barviva, konzervační látky a dochucovadla.
Jedinečná kombinace kvality, šíře nabídky, dodavatelské podmínky a mimořádně zdařilé prezentace, které se Wolkerům podařilo vytvořit, jim vysloužilo celosvětové uznání a také několik prestižních ocenění, včetně dvou cen Královny za mimořádné počiny v exportu.

Příbalový léták