VIVIL Eukalyptus-mentol + 20 druhů bylin —80 g

Drops bez cukru, s náhradním sladidlem (acesulfam-K a aspartam). S příchutí eukalyptu, mentolu a 20ti druhů bylinek. Pomáhá k mírnému zklidnění krku a hrdla.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2986728 | Zbozi: 18110522

Popis produktu

Drops bez cukru, s náhradním sladidlem (acesulfam-K a aspartam). S příchutí eukalyptu, mentolu a 20ti druhů bylinek. Pomáhá k mírnému zklidnění krku a hrdla.

Užití

Roku 1903 založil August Můller ve Štrasburku firmu A.Můller a vyrobil první mátová cukrátka. Měla nést zvláštní, nezaměnitelné jméno. Z latinského vivere (žít) a z anglického oil (olej) vzniklo dnes mezinárodně známé jméno značky mátových cukrátek
VIVIL. Cukrátka VIVIL se prosadila dokonce i v zámoří, a tak se firma VIVIL rozrostla do úctyhodné velikosti. VIVIL je jedním z nejstarších značkových výrobků na německém trhu cukrovinek a značkovým artiklem v oblasti osvěžujících cukrovinek.
VIVIL používá pouze ty nejlepší suroviny: drahocenné mátové oleje (především ze
Spojených států), přirozené (a také identické s přírodními) aromatické látky, nejlepší myslitelné náhražky cukru. Pokrok - to znamená pro VIVIL soustavné doplňování poznatků v oblasti fyziologie a výživy, hospodaření se zbožím, tržní politiky, potravinářského práva, techniky a marketingu a jejich konzekventní uvádění do života.

Dávkování

Konzumujte dle chuti.

Kontraindikace

Obsahuje zdroj fenylalaninu, nevhodné pro nemocné fenylketonurií.

Vedlejší příznaky

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Složení

Isomalt, maltitový sirup, bylinkový výtažek (0,5%), eukalyptový olej (0,2%), mentol (0,1%), výtažek z ječmenného sladu, sladidlo: acesulfam-K a aspartam.

Příbalový léták