Vidermina CLX 0.2% vaginální čípky á 3g—10 ks

Vidermina CLX vaginální čípky, které předcházejí vaginálním zánětlivým stavům. Jsou vhodné pro ženskou intimní hygienu pro své zklidňující, ochranné a neutralizační účinky. Neobsahují žádné barviva, bez parfemace.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2694603 | Zbozi: 18123859

Popis produktu

Vidermina CLX vaginální čípky, které předcházejí vaginálním zánětlivým stavům. Jsou vhodné pro ženskou intimní hygienu pro své zklidňující, ochranné a neutralizační účinky.
Neobsahují žádné barviva, bez parfemace.

Účinné látky

Chlorhexidin diglukonát

Užití

Vaginální čípky se zklidňujícím účinkem.
Předcházejí vaginálním zánětlivým stavům. 1-2 čípky denně. Vyjměte čípek z obalu a opatrně vsuňte do vagíny.

Dávkování

Aplikujte 1-2 čípky denně, nejlépe po účinném umytí Vidermninou CLX Soluzione nebo po umytí s Viderminou CLX jednorázovým použitím.
Četnost užití: 5-10 dní, nebo dle doporučení lékaře.

Příznaky

zánětlivé vaginální stavy

Fakta

Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před teplem a světlem, nevystavujte teplotám nad 30 * C.

Poznámka

pH 5,5, bez barviv, mýdla a alkoholu, testováno na nikl, kobalt, chrom, palladium a rtuť.
SLES a SLS free.

Složení

Hydrogenated coco-glycerides, PEG-7 Glyceryl cocoate, Tricontanyl PVP, voda, chlorhexidine digluconate, methylparaben, propylparaben.
Údaje o firmě
Založeno v r. 1935 jako Istituto Ganassini S.p.A. di Ricerche Biochimiche. V současné době, kromě tradičního farmaceutického průmyslu, zahrnuje seznam širokou škálu kosmetikých výrobků a výrobků pro osobní hygienu, které se točí především kolem oblasti pediatrické, gynekologické, kožní.

Příbalový léták