Vichy Normaderm Soin Jour—50ml

Normaderm Soin Jour - zkrášlující denní péče proti nedokonalostem pleti, 50 ml. Vichy přináší svěží, nemastnou, nelepivou texturu pro hydrataci a přeměnu pleti den po dni.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3219368 | Zbozi: 18113332

Popis produktu

Normaderm Soin Jour - zkrášlující denní péče proti nedokonalostem pleti, 50 ml. Vichy přináší svěží, nemastnou, nelepivou texturu pro hydrataci a přeměnu pleti den po dni.

Užití

Od 30 let mohou ženy s problematickou pletí pociťovat dvojí problém. Pupínky, lesk, začervenání a rozšířené póry přetrvávají a objevují se první vrásky. Je tedy nutné používat jednu specifickou péči pro řešení projevů problematické pleti a zároveň vrásek.
Objevte dvojí účinek kyseliny LHA a aktivních peelingových látek používaných v dermatologii ve spojení s vitaminem C působícím proti stárnutí plet.
Nedokonalosti pleti jsou zmírněny, póry jsou okamžitě staženy a pleť zmatněna.
Nová, lehká, nemastná a nelepivá textura pro optimální hydrataci. Vhodné jako podklad pod make-up.

Dávkování

Aplikujte krém každý den ráno a/nebo večer na čistou, suchou pleť. Vyhněte se oblasti kolem očí.

Příznaky

Globální proměna problematické pleti: pupínky, ucpané póry, lesk pleti, začervenání, stopy po akné, nesjednocený vzhled pleti.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Patentovaná technologie: aktivní látky používané v dermatologickém peelingu obsažené v globální hydratační péči proti nedokonalostem pleti. Redukuje pupínky, začervenání, lesk pleti, stopy po akné, nesjednocený vzhled pleti. Péče, která pleť hydratuje po celých 24 hodin. Zcela unikátní kombinace 3 referenčních aktivních látek s peelingovým účinkem: kyseliny salicylová, glykolová a LHA. Tyto kyseliny pronikají do různých vrstev pokožky“, aby ji vrstvu po vrstvě ozdravily**.
Již za 7 dní pleť vypadá ozdravená: všech projevů problematické pleti je zmírněno. *In vitro test. *"Vrchní vrstvy epidermis.

Poznámka

Testováno pod dermatologickou kontrolou. Hypoalergenní složení. Nekomedogenní. Bez parabenů. Vhodné pro všechny typy citlivé pleti. Se zklidňující a regenerační Termální vodou z Vichy.
Údaje o firmě www.vichy.cz

Příbalový léták